Društvo

УСКОРО НОВА ФАБИА

Компанија “АутоЧачак” очекује долазак редизајниране верзије једног од најпродаванијих ШКОДА модела у Србији. Реч је о моделу Фабиа, а први примерци ће почети да стижу у ШКОДА салоне већ у септембру.

Званична промоција и представљање модела Фабиа ће се одржати у оквиру Lady fair – а 8. и 9. септембра испред ТЦ Ушће. “АутоЧачак” је један од спонзора овог сајма и у сарадњи са организаторима сајма смо припремили разна изненађења за све оне који одлуче да нас за време сајма и посете. Већ неко време је Гоца Тржан наше промотивно лице, тако да смо одлучили да београђанима поклонимо концерт ове популарне певачице и то у суботу 8. септембра са почетком у 17:30 часова.

Шкода Фабиа се показала као савршен службени аутомобил захваљујући компактним димензијама, економичности и пртљажном простору који нуди. Сада желимо да покажемо да Фабиа није само службени аутомобил, већ савршени сапутник ван посла. Поред поментих предности, сигурно ћете знати да цените и simply clever решења, којих овај, као и сваки други ШКОДА аутомобил, има заиста пуно.

Пред потенцијалним купцима је широк спектар могућности. Понуда боја, пакета опреме, алу фелни, система за комфор и безбедност је сада још богатија. Оно што не могу да изаберу је дизел погонски агрегат јер је ово први аутомобил у понуди бренда ШКОДА који се неће производити са овим агрегатом.

Цена која се креће већ од 8.712 евра је један од разлога који оправдава слоган који прати овој модел „Знам шта бирам“.

„АутоЧачак“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.