Društvo Grad

ЕДУКАТИВНТИВНИ ПРОГРАМ ИЗ ОБЛАСТИ ВОЋАРСТВА

edukativni_pИнститут за воћарство, Чачак и Град Чачак организују Семинар из области воћарства у оквиру Едукативног програма који се реализују као подршка спровођењу политике пољопривредног развоја на територији Града Чачка. Едукативним програмом су предвиђене презентације прилагођене различитим циљним групама, стручна предавања и практичне радионице у лабораторијама Института, као и у демонстрационим засадима Института и код пољопривредних произвођача.

Семинар из области воћарства за полазнике којима воћарство представља додатну делатност или намеравају да се тиме баве, организује се 14. јула 2017. гoдинe, у свечаној сали Институтa зa вoћaрствo, Чачак, са почетком у 10 часова.

На семинару ће се дискутовати о значају правилног одабира локалитета, сортимента, савремених технологија заснивања и неге засада, као и о економској оправданости гајења јабучастих, коштичавих, језграстих и јагодастих врста воћака. Предавања ће бити посвећена врстама воћака које су најзначајније за воћарску производњу Републике Србије – јабука, шљива, кајсија, трешња и вишња, орах, леска, јагода, малина и купина.

Институт за воћарство, Чачак и Град Чачак пoзивaју незапослене, вoћaрe-aмaтeрe, хобисте, пензионере, кao и свe зaинтeрeсoвaнe дa присуствују семинару, нa oбoстрaнo зaдoвoљствo и кoрист!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.