Aktuelno

Апел Удружења Чачана у Београду

image

Већ смо писали о младој Чачанки Нађи Маринковић, ученици петог разреда Основне школе „Милица Павловић“ у Чачку, којој је хитно потребна помоћ. Нађа је рођена са улегнутим грудним кошом, што јој отежава дисање и рад срца. Извршена је операција приликом које јој је уграђена челична плоча у грудни кош. Сада је потребно да се она уклони, као и шавови везани за ребра и стабилизатор на лопатици, потом да се извади хрскавица и стави пластика. Због Нађиног здравственог стања, неопходно је операцију обавити што пре. Почеле су да се отварају ране на леђима и да се шавови скупљају, а то може изазвати пуцање грудног коша.

Операција је заказана 23. августа 2017. у „Медигруп општој болници“ у Београду. Од Марине Маринковић, Нађине мајке, сазнајемо да је до сада прикупљено око 780 хиљада динара. Због појаве додатних трошкова, коначна цена операције, боравка у болници и транспорта кући износи 1.026.700 динара (имали смо увид у документа издата у болници „Медигруп“).

Недостаје још 250 хиљада динара!!!

Апелујемо на све чланове, симпатизере и пријатеље Удружења Чачана у Београду, као и друге људе добре воље, који су у могућности, да упалате донацију или се јаве Нађиној мајци на број 062/183-31-23.

Надамо се да ћемо помоћи нашој младој суграђанки да на миру дочека предстојећу операцију, као и да нам се што пре опорави!

Удружење Чачана у Београду

Новац можете уплатити на динарски рачун у Војвођанској банци: 355 000320047970783 и девизни РС 35355000320047970880.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.