| НАЗИВ РОБЕ | 26. 07 |
| Пројино брашно | 100-120 |
| Кромпир | 80-100 |
| Пасуљ | 350-700 |
| Паприка | 120-250 |
| Парадајз | 100-150 |
| Краставци | 100-150 |
| Тиквице | 60 |
| Цвекла | 120 |
| Спанаћ | |
| Купус | 30-50 |
| Целер | 250-500 |
| Першун веза | 40-50 |
| Шаргарепа | 100-150 |
| Зелени лист купуса | 70-100 |
| Зелена салата | 50 |
| Црни лук | 80-120 |
| Бели лук | 700-1000 |
| Шампињони | 350 |
| Броколи | 400 |
| Празилук | 200-250 |
| Карфиол | |
| Плави патлиџан | 250 |
| Кисели купус | 150-200 |
| Млади лук (веза) | 50 |
| Ротква | |
| Ротквице | |
| Боранија | 250-300 |
| Млади кромпир | 80-100 |
| Крушке | 120-200 |
| Јабуке | 40-200 |
| Шљиве | 60-120 |
| Грожђе | 300 |
| Лубенице | 60 |
| Мед | 1000-1500 |
| Диње | 80 |
| Суве шљиве | 400-550 |
| Купине | 300-400 |
| Трешња | |
| Кајсије | 200-270 |
| Брескве | 100-150 |
| Вишње | |
| Малине | 700 |
| Лимун | 250 |
| Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 160-280 |
| Лешници 1кг | 1500 |
| Језгра ораси | 1000 |
| Очишћена живина | 299-500 |
| Јаја | 7-20 |
| Кајмак | 1000-1500 |
| Сир | 500-900 |
| Пршута | 1500-3000 |
| Сланина | 800-1400 |
| Суџук | 1400 |
| СТОЧНА ПИЈАЦА | |
| Телад | |
| Дебеле свиње | |
| Прасад | 320-350 |
| Овце | |
| Јагњад | |
| Пшеница | 30 |
| Кукуруз | 30 |
| Јечам | 30 |

| ШАРАН | 749 |
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 699 |
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 |
| ГИРИЦЕ | 269 |
| ОСЛИЋ ХЕК | 599 |
| ФИЛЕТ СОМА | 499 |
| СКУША | 429 |
| ХАРИНГА | 339 |
| ПАСТРМКА | 799 |
| ТОЛСТОЛОБИК | 499 |





