
| НАЗИВ РОБЕ | 27. 12. |
| Пројино брашно | 100-120 |
| Кромпир | 80-100 |
| Пасуљ | 350-700 |
| Паприка | 150-450 |
| Парадајз | 180-350 |
| Краставци | 180-300 |
| Тиквице | 350 |
| Цвекла | 100-120 |
| Спанаћ | 250 |
| Купус | 80-100 |
| Целер | 250-500 |
| Першун веза | 50 |
| Шаргарепа | 100-150 |
| Зелени лист купуса | 100 |
| Зелена салата | 60-90 |
| Црни лук | 80-120 |
| Бели лук | 700-1000 |
| Шампињони | 350-400 |
| Броколи | 450 |
| Празилук | 150 |
| Карфиол | 100-150 |
| Плави патлиџан | 350 |
| Кисели купус | 200-250 |
| Млади лук (веза) | 50 |
| Ротква | 100-120 |
| Ротквице | 80 |
| Боранија | |
| Корнишони | |
| Крушке | 150-250 |
| Јабуке | 50-150 |
| Шљиве | |
| Грожђе | 300-350 |
| Лубенице | |
| Мед | 1000-1500 |
| Диње | |
| Суве шљиве | 400-550 |
| Купине | |
| Боровница | |
| Мушмуле | 100-200 |
| Брескве | |
| Смокве | |
| Малине | |
| Лимун | 160 |
| Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 140-280 |
| Лешници 1кг | 1500 |
| Језгра ораси | 1200 |
| Очишћена живина | 299-500 |
| Јаја | 8-20 |
| Кајмак | 1000-1500 |
| Сир | 500-900 |
| Пршута | 1500-3000 |
| Сланина | 800-1400 |
| Суџук | 1400 |
| СТОЧНА ПИЈАЦА | |
| Телад | |
| Дебеле свиње | |
| Прасад | 400-500 |
| Овце | |
| Јагњад | |
| Пшеница | 30 |
| Кукуруз | 30 |
| Јечам | 30 |
| ШАРАН | 749 |
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 749 |
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 |
| ГИРИЦЕ | 269 |
| ОСЛИЋ ХЕК | 599 |
| ФИЛЕТ СОМА | 499 |
| СКУША | 429 |
| ХАРИНГА | 339 |
| ПАСТРМКА | 799 |
| ТОЛСТОЛОБИК | 399 |





