
| НАЗИВ РОБЕ | 21. 02. | 
| Пројино брашно | 100-120 | 
| Кромпир | 80-100 | 
| Пасуљ | 300-650 | 
| Паприка | 350-450 | 
| Парадајз | 270-300 | 
| Краставци | 300-370 | 
| Тиквице | 250 | 
| Цвекла | 100 | 
| Спанаћ | 200-250 | 
| Купус | 100-140 | 
| Целер | 250-500 | 
| Першун веза | 50 | 
| Шаргарепа | 100 | 
| Зелени лист купуса | 100-120 | 
| Зелена салата | 50-60 | 
| Црни лук | 100 | 
| Бели лук | 800-1000 | 
| Шампињони | 400 | 
| Броколи | 400 | 
| Празилук | 200-250 | 
| Карфиол | |
| Плави патлиџан | 400 | 
| Кисели купус | 250-300 | 
| Млади лук (веза) | 50 | 
| Ротква | 100-120 | 
| Ротквице | 50-70 | 
| Боранија | |
| Корнишони | |
| Крушке | 180-320 | 
| Јабуке | 50-150 | 
| Шљиве | |
| Грожђе | |
| Лубенице | |
| Мед | 1000-1300 | 
| Диње | |
| Суве шљиве | 400-500 | 
| Купине | |
| Боровница | |
| Мушмуле | 200 | 
| Брескве | |
| Смокве | |
| Малине | |
| Лимун | 160 | 
| Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 140-220 | 
| Лешници 1кг | 1500 | 
| Језгра ораси | 1200 | 
| Очишћена живина | 299-500 | 
| Јаја | 10-20 | 
| Кајмак | 1000-1500 | 
| Сир | 500-900 | 
| Пршута | 1500-3000 | 
| Сланина | 800-1400 | 
| Суџук | 1400 | 
| СТОЧНА ПИЈАЦА | |
| Телад | |
| Дебеле свиње | |
| Прасад | |
| Овце | |
| Јагњад | |
| Пшеница | 30 | 
| Кукуруз | 30 | 
| Јечам | 30 | 
| ШАРАН | 749 | 
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 749 | 
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 | 
| ГИРИЦЕ | 269 | 
| ОСЛИЋ ХЕК | 599 | 
| ФИЛЕТ СОМА | 499 | 
| СКУША | 429 | 
| ХАРИНГА | 339 | 
| ПАСТРМКА | 799 | 
| ТОЛСТОЛОБИК | 399 | 





