Aktuelno Društvo

AKCIJA ZAPOŠLJAVANJA NAJUSPEŠNIJIH UČENIKA SREDNJIH MEDICINSKIH ŠKOLA

Vlada Republike Srbije i Ministarstvo zdravlja planiraju da započnu akciju zapošljavanja 400 najuspešnijih medicinskih radnika sa srednjom stučnom spremom u zdravstvenim ustanovama u Republici Srbiji.

Planirano je da se omogući radno angažovanje najuspešnijih učenika tri profila srednjih medicinskih škola (za zanimanja: medicinska sestra – tehničar, pedijatrijska sestra, ginekološko-akušerska sestra,) ,u poslednje četiri godine, a u skladu sa kadrovskim planovima zdravstvenih ustanova i finansijskim planom Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje.

Ovaj poziv se odnosi isključivo na kandidate koji su završili srednje medicinske škole u školskim godinama: 2014./2015. , 2015./2016. , 2016./2017. , 2017./2018. Prioritet pri razgovoru o zapošljenju će imati kandidati koji su završili školovanje sa najboljim uspehom.

Radi razmatranja prijave neophodno je da kandidat ima dokaz o položenom stručnom ispitu. Kandidati koji ne uspunjavaju ove uslove neće biti kontaktirani.

Prijave mogu podneti isključivo kandidati koji su završili državne srednje medicinske škole na celoj teritoriji Republike Srbije i koji nisu u radnom odnosu u struci na neodređeno vreme.

Prijava kandidata i njihovo pozivanje će se obavljati isključivo elektronskim putem!

Obrazac prijave se nalazi ispod ovog teksta, a potrebno je popuniti ga potpunim i tačnim informacijama i poslati na e mail adresu:

akicijazaposljavanja2019@zdravlje.gov.rs, najkasnije do petka 31.05.2019. godine. Više pročitajte na sajtu Ministarstva zdravlja.

Neblagovremeno podnete prijave, prijave koje ne sadrže sve neophodne podatke na obrascu, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju gore pomenute uslove neće biti razmatrane.

Izvor: Ministarstvo zdravlja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.