Grad

АМБАСАДОР ИЗРАЕЛА У ПОСЕТИ ЧАЧКУ

Његова Екселенција господин Јахел Вилан, амбасадор Државе Израел данас је био у посети граду Чачку, поводом предстојеће манифестације „Србија у ритму Европе“, која се ове године организује у нашем граду.

Амбасадор је имао састанак са градоначелником Чачка Милуном Тодоровићем и његовим сарадницима. С обзиром на то да је ово његова прва посета Чачку, ово је била добра прилика да амбасадор Државе Израел оствари сарадњу са локалном самоуправом, јер је познато да наш град годинама уназад одржава добре односе са Израелом.

Током разговора, амбасадору су представљени потенцијали града Чачка, а разговарало се и о будућој сарадњи у различитим областима, од привреде до културе. Израелска Компанија „Кавим“, коју је посетио амбасадор, пример је добре праксе и закључак разговора је да ће се наставити у правцу привредног повезивања нашег града и Израела.

Састанку су присуствовали и Игор Карадаревић, директор ТВ програма „Србија у ритму Европе“ , Давид Макевић, извршни директор „Србија у ритму Eвропе“ и Лазар Веселиновић, шеф протокола и организације фестивала.

Кабинет градоначелника Чачка

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.