Aktuelno Društvo

„BARKA“ – ROBNA MARKA KOJA OSVAJA

Ribarnica „BARKA“ je postala sinonim za dobru i ukusnu posnu hranu. Skoro 17 godina u poslu sa ribom, doživljava svoje otelotvorenje u specijalitetima pripremljenim u Barka kuhinji. Nakon renoviranja, RIBARNICA „BARKA“, u Obilićevoj br. 5 u Čačku, dobila je sasvim novi izgled, koji se ogleda u modernom prostoru i savremenoj opremi za pripremu hrane.

Ribarnica „BARKA“ posluje u sklopu kompanije „PRINCIPAL DUO“,  koja je u vlasništvu čačanske porodice Stojimirović  i nemačke porodice Duering.

Osoblje, koje učestvuje u odabiru specijaliteta, kao i marketing tim preduzeća „PRINCIPAL DUO“,  unelo je puno iznenađenja u enterijeru objekta, izlaganju proizvoda i njihovom reklamnom pakovanju. Novi specilatitet kuće – nova »GIRICA«, pakovana u higijenski-zdravstveno savršenoj i savremenoj ambalaži, ali u obliku fišeka, sa naslovnom stranom „ČAČANSKOG GLASA“ iz davne 1971. godine, predstavlja nastavak još kvalitetnijeg rada i razvoja.

ORIGINALNI FIŠEK SA DVA BRENDA

Vesti koje ćete pročitati na originalno osmišljenom fišeku su vanvremenske i uvek interesantne. Pored uživanja u u ukusnoj i valjano prženoj GIRICI, pripremljenoj na tradicionalan način, tu je i po neka valjana reč, koja će kod starijih Čačana probuditi sećanja na ranije vreme, a kod mlađih izazvati radoznalost.

Direktor kompanije „PRINCIPAL DUO“ Vladimir Stojimirović ističe da savremeni koncept poslovanja podrazumeva stalno praćenje tržišnih kretanja i zahteva potrošača.

– Želimo da naše dugogodišnje iskustvo u poslu, ali i u pripremi ribe približimo zahtevnom čačanskom tržištu. To je, u osnovi, tradicionalan način spremanja, za koji se uvek koriste najkvalitetnija riba i povrće, kao i znanje »upijeno« iz celog sveta. Sve vreme pokušavamo da, pored ukusnih slavskih i bogatih trpeza, po kojima smo već prepoznatljivi, izađemo u susret i našim sugrađanima koji primenjuju režim zdrave i raznovrsne ishrane. U interesu naših potrošača, planiramo još jednu novinu, koja će uskoro biti i realizovana. Reč je o  i proširenju asortimana kolača, pekarskih proizvoda i hrono jelovnika koji razvijamo – objašnjava Stojimirović.

»Kod nas dolaze fine ribe« , to je duhovit slogan koji će „Barka“ u narednom periodu predstaviti gradu,  kroz spremanje svih vrsta specijaliteta posne hrane i ribe koju uvozi iz celoga sveta.

PRESTIŽNA PRIZNANJA ZA PROVERENI KVALITET PROIZVODA

Poseban akcenat kompanije je na razvoju i usavršavanju u oblasti proizvodnje i distribucije. Kao vodeća kompanija u asortimanskom, ali i organizacionom smislu, premijum brend »BARKA« zadovoljava i najzahtevnije gurmane, na trpezama u Srbiji, ali i Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji. O kvalitetu brenda „BARKA“  i regionalnoj popularnosti, govore brojna priznanja i medalje, koje su dodeljene kompaniji „Principal duo“ Čačak za kvalitet proizvoda na prestižnim i konkurentnim sajmovima.

Izvoz u zemlje regiona se obavlja, kako iz Čačka, tako i iz objekata-hladnjača, licenciranih od strane Evropske komisije u Beogradu i Novom Sadu. Distribucija je organizovana sa preko 50 sopstvenih vozila pod režimom hlađenja na temperaturi od 0 do – 30 stepeni Celzijusa.

Pored brenda „BARKA“, asortiman proizvoda od sveže, smrznute ribe i plodova mora, pripremljen u kompaniji „PRINCIPAL DUO“, vrlo često je i zapakovan u privatnim robnim markama supermarketa ili distributera, u Srbiji, ali i inostranstvu. Čačansko preduzeće se može pohvaliti ekskluzivnim uvozom i distribucijom vodećeg evropskog brenda u proizvodnji pomfrita „AVIKO“.

Rukovodstvo kompanije je odabrano veoma strogom selekcijom. U okviru kompanije dosta vremena se posvećuje obuci i treningu zaposlenih. Sve inovativne ideje, iznedrene kroz treninge, sprovode se i koriste u pripremi proizvoda. Pored izuzetnih međuljudskih odnosa unutar firme, „Principal duo“ neguje profesionalnu i korektnu saradnju sa svim bitnim institucijama i preduzećima, a sve u smislu unapređenja plasmana ribe.

 Zaposleni u kompaniji “PRINCIPAL DUO” čestitaju građanima Čačka Badnji dan i Božić!

 

Оставите одговор