Sport

Borac se spartanskim tretmanom oštri za Spartak!

Mozzart sport

U taboru Zebri vlada borbena atmosfera koja nagoveštava da će Čačani u Subotici igrati na pun plen

Kolo sreće se okreće, a da bi se ono zaista i okrenulo čačanske Zebre se trenutno nalaze u strogom trenažnom režimu! Pošto Čačani u subotu igraju sa Spartakom, odluka stručnnog štaba Borca je da jaka ofanziva i stamena defanzivna linija nemaju alternativu u narednom susretu.

 

B„Znamo se dobro, a bili smo i na pripremama u Ohridu zajedno… Spartak se nadigrava, imaju Ognjena Mudrinskog u špicu, po bokovima tu su i Vladimir Jovović i Đorđe Ivanović. Svakako, ne bih u nabrajanju izostavio ni Vladimira Torbicu koji je po svim karakteristikama klasična desetka. Malo je takvih u našem fudbalu, ali ja jednostavno znam da je naš kvalitet igre na nivou koji sam po sebi nameće da se kolo sreće mora okrenuti, jer ovaj tim to zaslužuje“, rekao je za MOZZART Sport Mladen Dodić, šef stručnog štaba Borca i naglasio da njegova ekipa ume da igra egal i s najvećim protivnicima.

„Ne može se osporiti da Borac ima šanse, niti reći da ne postiže golove. Ipak, od igrača se očekuju pobede, i oni to znaju. Zato spartanski pristupamo pripremama za ovu utakmicu. Čvrstim pristupom i motivisanom igrom možemo postići dovoljno. Opstanak nije mala stvar, pa u svim narednim mečevima moramo igrati sa najvećim požrtvovanjem“, tvrdi Dodić kome na raspolaganju pred meč sa Spartakom jedino neće biti povređeni Marković. Ostatak tima je u punoj spremi, dakle povreda nema, ali ni žutih kartona. Borac nije zaradio ni jedan protiv Čukaričkog u nedelju.
„Jedino ne računam na Markovića koji igra na poziciji zadnjeg veznog fudbalera. Ostali znaju šta im je činiti, pa se za to i spremaju. Očekivanja Spartaka su plej – of, tako da će se na njihov motiv nadovezati naša i želja. Opstanak nije cilj ove ekipe, već imperativ koji se mora dokazati na terenu“, zaključuje Mladen Dodić za MOZZART.

Utakmica između Spartaka i Borca biće odigrana u subotu, 18. marta, od 14.00 časova na Gradskom stadionu u Subotici.

Piše: Miloš Milić

(Foto: Star Sport)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.