Ivanjica Region

БОРИЋЕМО СЕ ЗА СВАКИ БОД

ПРИПРЕМЕ КМФ „ИВАЊИЦА“

                        БОРИЋЕМО СЕ ЗА СВАКИ БОД

Футсалери ивањичког клуба малог фудбала већ десетак дана вредно тренирају и спремају се за повратнички наступ у Првој футсал лиги Србије.

Тренинзи у хали Црњево (фото: КМФ Ивањица)

После две године Ивањичани ће поново наступати у највишем рангу српског футсала а за то су се изборили кроз бараж у три меча против екипе Нове Пазове.

Под тренерским надзором тренера Kривокуће и уз велику помоћ бившег репрезентативца Видана Бојовића, Ивањичани се спремају за почетак првенства и гостовање у Врању старим знанцима и спортским пријатељима у мечу првог кола заказаном за први викенд октобра.

Члан стручног штаба Дејан Стефановић каже да неће ни мало бити лако.

– „Надамо се да ћемо спремни дочекати прво коло и дуел у Врању, тренирамо четири пута седмично и спремамо се за, надамо се, успешну сезону. Неће бити ни мало лако, све екипе су се појачале али смо спремни за све изазове који нас чекају и верујемо да нико против нас неће моћи унапред да упише бодове. Борићемо се, играти поштено и потрудити се да у јесењем делу сакупимо што више бодова“, истиче Стефановић.

Што се тиче играчког кадра,сачуван је костур екипе која је обезбедила улазак у прву лигу а од појачања за сада су стигли Никола Василијевић и Никола Ракић док се са неким играчима још увек преговара. Василијевић је већ наступао за Ивањичане пре три године и то врло успешно, а Ракић је нови играч. Оба су из Kосјерића.

Раду са првим тимом прикључили су и неколико омладинаца, који су доста напредовали и на њих најозбиљније рачунају у овој а и наредним сезонама.

                                                                                                   Ј.С.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.