
| НАЗИВ РОБЕ | 04. 04. |
| Пројино брашно | 100-130 |
| Кромпир | 60-100 |
| Пасуљ | 300-650 |
| Паприка | 450-550 |
| Парадајз | 280-350 |
| Краставци | 250-300 |
| Тиквице | 300 |
| Цвекла | 120-150 |
| Спанаћ | 150-200 |
| Купус | 100-200 |
| Целер | 250-500 |
| Першун веза | 50 |
| Шаргарепа | 100-150 |
| Зелени лист купуса | 80-100 |
| Зелена салата | 50 |
| Црни лук | 100 |
| Бели лук | 800-1000 |
| Шампињони | 400 |
| Броколи | 300-350 |
| Празилук | 150-200 |
| Карфиол | 300 |
| Плави патлиџан | 400 |
| Кисели купус | 250-300 |
| Млади лук (веза) | 50 |
| Ротква | 180-200 |
| Ротквице | 60 |
| Боранија | |
| Млади кромпир | 600 |
| Крушке | 300-340 |
| Јабуке | 50-200 |
| Шљиве | |
| Грожђе | |
| Лубенице | |
| Мед | 1000-1300 |
| Диње | |
| Суве шљиве | 400-500 |
| Купине | |
| Боровница | |
| Мушмуле | |
| Брескве | |
| Јагоде | 600-650 |
| Малине | |
| Лимун | 180 |
| Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 140-240 |
| Лешници 1кг | 1200-1500 |
| Језгра ораси | 1200 |
| Очишћена живина | 299-500 |
| Јаја | 12-20 |
| Кајмак | 1000-1500 |
| Сир | 500-900 |
| Пршута | 1500-3000 |
| Сланина | 800-1400 |
| Суџук | 1400 |
| СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
| 1 | Телад | |
| 2 | Дебеле свиње | |
| 3 | Прасад | |
| 4 | Овце | |
| 5 | Јагњад | |
| 6 | Пшеница | 35 |
| 7 | Кукуруз | 30 |
| 8 | Јечам | 35 |
| ШАРАН | 749 |
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 749 |
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 469 |
| ГИРИЦЕ | 299 |
| ОСЛИЋ ХЕК | 569 |
| ФИЛЕТ СОМА | 519 |
| СКУША | 529 |
| ХАРИНГА | 399 |
| ПАСТРМКА | 799 |
| ТОЛСТОЛОБИК | 399 |





