ПИЈАЦА
Uncategorized

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА
     НАЗИВ РОБЕ   04. 03
Пројино брашно 100
Кромпир 60-80
Пасуљ 220-400
Паприка 350-450
Парадајз 280
Краставци 320
Тиквице 320
Цвекла 80-100
Спанаћ 150-170
Купус 60-80
Целер 250
Першун веза 50
Шаргарепа 100
Зелени лист купуса 80-90
Зелена салата 40-60
Црни лук 70-100
Бели лук 700-1000
Шампињони 250-280
Броколи 350
Празилук 80
Карфиол 300
Плави патлиџан 350
Кисели купус 120-150
Млади лук (веза) 40-50
Корнишони  
Ротква 100
Ротквице 50
Боранија  
Крушке 150-180
Јабуке 30-120
Дуње 100
Мушмуле  
Kаjсије  
Мед 900-1000
Нектарине  
Брескве  
Суве шљиве 400-600
Лубенице  
Јагоде 700
Малине  
Шљиве  
Грожђе  
Лимун 120-130
Јужно воће 100-250
Лешници 1 кг 1000-1200
Језгра ораси 1000
Очишћена живина 279-390
Јаја 11-15
Кајмак 800-1000
Сир 300-500
Пршута 1200-2000
Сланина 450-850
Суџук 900
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 280-300
Овце 120-130
Јагњад  
Пшеница 38
Кукуруз 35
Јечам 38
ШАРАН 499
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 529
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 389
ГИРИЦЕ 149
ОСЛИЋ ХЕК 529
ФИЛЕТ СОМА 459
СКУША 369
ХАРИНГА 259
ПАСТРМКА 619

One thought on “ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.