ПИЈАЦА
Društvo Grad

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА
ПИЈАЦА
     НАЗИВ РОБЕ   01. 04   08. 04
Пројино брашно 100 100
Кромпир 60-80 60-80
Пасуљ 250-500 250-500
Паприка 350-450 350-450
Парадајз 300-320 300-320
Краставци 250-350 200-300
Тиквице 250 250
Цвекла 80-100 80-100
Спанаћ 100-150 100-120
Купус 120-150 120-150
Целер 250 250
Першун веза 50 50
Шаргарепа 100-120 100-120
Зелени лист купуса 60-80 50-70
Зелена салата 40-50 40-50
Црни лук 70-100 70-100
Бели лук 800-1100 800-1100
Шампињони 250 280
Броколи 350 350
Празилук 120-150 120-150
Карфиол 300 300
Плави патлиџан 300 300
Кисели купус 120-150 120-150
Млади лук (веза) 40-50 40-50
Корнишони    
Ротква 150 150
Ротквице 50 50
Боранија    
Крушке 120-180 120-180
Јабуке 30-120 30-120
Дуње 100 200
Мушмуле    
Kаjсије    
Мед 900-1100 900-1100
Нектарине    
Брескве    
Суве шљиве 400-600 400-600
Лубенице    
Јагоде 450-500 500
Малине    
Шљиве    
Грожђе    
Лимун 100-130 130
Јужно воће 100-250 100-250
Лешници 1кг 1000-1200 1000-1200
Језгра ораси 1000 1000
Очишћена живина 290-390 279-390
Јаја 12-20 12-16
Кајмак 800-1000 800-1000
Сир 300-500 300-500
Пршута 1200-2000 1200-2000
Сланина 450-850 450-850
Суџук 900 900
Телад    
Дебеле свиње    
Прасад 300-330 300-320
Овце 120-130 120-130
Јагњад    
Пшеница 45 45
Кукуруз 40 40
Јечам 45 45
ШАРАН 599 599
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 529 529
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 399 399
ГИРИЦЕ 169 169
ОСЛИЋ ХЕК 549 549
ФИЛЕТ СОМА 459 459
СКУША 419 419
ХАРИНГА 279 279
ПАСТРМКА 619 619

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.