Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
     НАЗИВ РОБЕ   01. 07.   08. 07.
Пројино брашно 100-120 100-120
Кромпир 80-100 80-100
Пасуљ 250-500 250-500
Паприка 150-220 100-170
Парадајз 130-170 100-150
Краставци 80-100 80-100
Тиквице 50-70 50-70
Цвекла 100 100
Спанаћ    
Купус 50-70 50-70
Целер 200-250 200-250
Першун веза 30 30
Шаргарепа 80-100 80-100
Зелени лист купуса 50-60 50-60
Зелена салата 30 30
Црни лук 80-100 80-100
Бели лук 1000 1000
Шампињони 280 280
Броколи 250 250
Празилук 200 200
Карфиол 250 250
Плави патлиџан 300 300
Кисели купус 120-150 120-150
Млади лук (веза) 50 50
Mлади кромпир 80-100  
Ротква    
Ротквице 40-50 40-50
Боранија 200-250 200-250
Крушке 120-200 120-200
Јабуке 30-120 30-120
Трешње    
Диње 90 80-100
Kаjсије 100 110
Мед 900-1200 900-1200
Нектарине 150 80-120
Брескве 70-100 80-120
Суве шљиве 400-550 400-550
Лубенице 60 50
Купине   500
Малине 800 800
Шљиве 120 120
Грожђе 70-100 70-100
Лимун 260 260
Јужно воће 110-250 120-250
Лешници 1кг 1000-1200 1000-1200
Језгра ораси 1200 1200
Очишћена живина 329-420 329-420
Јаја 9-18 10-18
Кајмак 800-1000 800-1000
Сир 300-500 300-500
Пршута 1200-2200 1200-2200
Сланина 500-1000 500-1000
Суџук 900 900
СТОЧНА ПИЈАЦА    
Телад    
Дебеле свиње    
Прасад 300 300
Овце 120-130 120-130
Јагњад 330-350 300
Пшеница 45 45
Кукуруз 45 45
Јечам 45 45
ШАРАН 799 799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 759 759
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 429 429
ГИРИЦЕ 199 199
ОСЛИЋ ХЕК 549 549
ФИЛЕТ СОМА 579 579
СКУША 419 419
ХАРИНГА 329 329
ПАСТРМКА 699 699

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.