Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БРОМЕТАР

Пијаца, март (фото: Мима Зиндовић)
Фото: Мима Зиндовић
Пројино брашно 100
Кромпир 90
Пасуљ 250-500
Паприка 300-450
Парадајз 280
Краставци 120-150
Тиквице 120-150
Цвекла 80-100
Спанаћ 100-120
Купус 70-80
Целер 250
Першун веза 40-50
Шаргарепа 100-120
Зелени лист купуса 50-70
Зелена салата 30-50
Црни лук 70-100
Бели лук 800-1100
Шампињони 280
Броколи 250
Празилук 120-150
Карфиол 250
Плави патлиџан 300
Кисели купус 120-150
Млади лук (веза) 40-50
Mлади кромпир 150-200
Ротква  
Ротквице 50
Боранија  
Крушке 300
Јабуке 30-120
Трешње 400
Мушмуле  
Kаjсије 550
Мед 900-1100
Нектарине  
Брескве  
Суве шљиве 400-600
Лубенице 200
Јагоде 300-400
Малине  
Шљиве  
Грожђе  
Лимун 150
Јужно воће 140-250
Лешници 1кг 1000-1200
Језгра ораси 1200
Очишћена живина 309-420
Јаја 12-16
Кајмак 800-1000
Сир 300-350
Пршута 1200-2200
Сланина 450-850
Суџук 900
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 350-400
Овце 120-130
Јагњад 370
Пшеница 45
Кукуруз 40
Јечам 45
ШАРАН 799
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 599
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 399
ГИРИЦЕ 169
ОСЛИЋ ХЕК 549
ФИЛЕТ СОМА 499
СКУША 419
ХАРИНГА 279
ПАСТРМКА 699

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.