Društvo

“DAMBIKO” ZA NEZABORAVNU ZABAVU I RADOST

Pokretna igraonica “Dambiko” je osnovana pre tri godine, kao nešto potpuno novo i neviđeno u našem gradu. “Dambikov” uigran i organizovan tim čine vlasnica Marina Kovačević i Bojana Mitrović, bez čijeg prisustva gotovo nijedan dečiji rođendan ne može da se zamisli. One su tu, ne samo da zabave i animiraju decu, već i da kod mališana podstaknu kreativnost, maštu, radoznalost…

Iako je inženjer menaxmenta po struci, rad sa mališanima je beskrajno zavolela i uživa u njemu, jer su joj osmesi i zadovoljstvo dece najbitniji. U razgovoru za naš list vlasnica prve pokretne igraonice, ne samo u Čačku, već i u okruženju, Marina Kovačević kaže da je inspiraciju dobila na jednom dečijem rođendanu koji je imao sadržaj za decu:   

– Pomislila sam da i naš grad zaslužuje jedan divan kutak za mališane na proslavama rođendana, dok njihovi roditelji mogu da uživaju i opuste se. Pokretna igraonica “Dambiko” je namenjena za decu uzrasta od tri do deset godina, ali svakako su dobrodošli i najmlađi mališani. U našoj ponudi imamo četiri trampoline na naduvavanje, tobogane, kućice, Montesori program, neizostavne kockice, specijalne efekte sa balončićima, face painting, muziku, fotografije i, naravno, maskotu Dambiko, odnosno, kompletan užitak za mališane, za nezaboravnu zabavu i radost.

Iako je svaki početak težak, pogotovu kada je nešto potpuno novo, Marina je duboko verovala da “radi pravu stvar”:   

– Ideja je ubrzo prihvaćena, već posle par zakazanih rođendana, tako da sam s vremenom imala sve više zakazanih termina. Danas slobodno mogu reći da se prvi rođendan bez “Dambika” teško i može zamisliti. Pažljivo osluškujemo potrebe i želje dece, tako da ideja uvek imamo. Roditelje uglavnom interesuje naša ponuda i bezbednost njihove dece, dok mališani najviše vole posvećenost i iskrenost u odnosu.

Iako je aktuelna epidemiološka situacija smanjila obim posla, “Dambiko” je i dalje rado viđen gost u dečijem carstvu, a bajkovite proslave rođendana roditelji organizuju na otvorenom, u dvorištima ili baštama restorana.   

– “Dambiko” je za ovu sezonu obezbedio fantastičan prostor u prirodnom okruženju za sve roditelje koji žele proslaviti svojoj deci rođendane, a nemaju dvorište, ili imaju nedovoljno veliko za našau igraonicu, u pitanju je Žsunnyfunnyhouse, zapratite ih na instagramu. Planova uvek imamo, jer je posao sa decom vrlo kreativan i lep. “Dambiko” je navikao da bude uvek drugačiji i inovativan, pa od nas uvek očekujte novitete – najavljuje Marina Kovačević.

N. R.

Foto: Arhiva sagovornice

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.