Društvo Grad Kultura Obrazovanje Zabava

„ДАН ЗНАЊА И ИГРАЊА“ У НЕДЕЉУ, 4.СЕПТЕМБРА

У недељу 4. септембра, од 17.00 до 19.00 часова, главни Градски парк у Чачку биће место креативне забаве, дружења и учења кроз игру. Малишани и сви млади града Чачка имаће прилику да на креативан и интересантан начин проведу слободно време.

„ДАН ЗНАЊА И ИГРАЊА“ је традиционална манифестација чији је идејни творац и покретач Школа страних језика „Little Big Ben“, а организује се у сарадњи, уз помоћ и подршку бројних установа и појединаца. Ове године то су: „Црвени крст“ Чачак, Школа фудбала „FOOT PRO“, Центар за српски језик „Од А до Ш“, Школа „Знам за више“, Образовно-креативни центар „Призма“, Плесна школа „Second sense“, Карате клуб „Немања“, Jovana Shoe People и „МамИН Накит“.

Све који дођу у Градски парк од 17.00 до 19.00 часова очекују језичке и креативне радионице, мозгалице за предшколце, презентација плесних и борилачких вештина, спортски полигон, радионице роботике и математике, обука из прве помоћи као и ВЕЛИКА НАГРАДНА ИГРА на точку среће. Сви посетиоци ће се забавати али и пуно тога сазнати и научити.

Фото: „LITTLE BIG BEN“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.