ЦРКВА, КАТАРИНА МИЛОВАААНОВИЋ 1
Društvo

ДАНАС – ОБЛАЦИ И КИША

ИЗВОР: РТС

И данас, другог дана викенда, облаци нашој земљи доносе кишу, а местимично и пљускове са грмљавином. Већа количина падавина очекује се на истоку и југу земље. Највиша дневна температура до 22 степена. У Београду претежно облачно и свежије. Највиша температура 19 степени.

У нашј земљи данас умерено и потпуно облачно и свеже, местимично с кишом, у јужној и источној Србији и са локалним пљусковима са грмљавином.

На истоку локално се очекује велика количина падавина.

Дуваће слаб и умерен ветар, северни и североисточни.

Најнижа температура од 10 до 15, а највиша од 18 до 22 степена.

У Београду претежно облачно и свежије. Највиша температура 19 степени.

Првог дана наредне седмице на северу претежно облачно, понегде с кишом или пљусковима а у осталим крајевима променљиво облачно, местимично са краткотрајном кишом или пљуском. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 11 до 15, а највиша од 20 до 27 степени.

У уторак променљиво облачно и топлије, у већини крајева суво са сунчаним интервалима, а само је још понегде могућа краткотрајна киша или пљусак. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 11 до 16, највиша од 25 до 29 степени.

У среду претежно сунчано и топло, понегде уз променљиву облачност могућа још слаба, краткотрајна киша, са највећом вероватноћом на северу. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 13 до 17, највиша од 28 до 31 степен. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.