Sport

DERBI U HALI KRAJ MORAVE

U šestom kolu ABA 2 lige košarkaši “Borca“ dočekuju tim “Sutjeske“, ekipu koja ima isti odnos pobeda i poraza, kao i njihov domaćin. To, kao i činjenica da su Nikšićani, do sada, jedini pobedili vodeći “MZT Aerodrom Skoplje“ dovoljno govori o tome da će Čačani u četvrtak gledati jednu odličnu utakmicu.

-Spremni smo za ovaj duel. Ključ uspeha leži u nametanju našeg stila igre od samog starta. Tu, pre svega, mislim na odbranu. Kocentracija i sveukupan pristup utakmici biće od presudnog značaja – rekao je centar Čačana Đorđe Majstorović.

Đorđe Majstorović

Pomoć publike biće od ogromnog značaja, a njen povratak u halu je evidentan. Nema sumnje da će igrači Marka Marinovića ovog puta imati uz sebe značajnu podršku sa tribina.

Marko Marinović

-Protivnik nam nije nepoznat. Nisu bitnije promenili svoj sastav i sa te strane nema mnogo nepoznanica. Ne bežimo od uloge favorita, a mi se trudimo da svaku utakmicu odigramo maksimalno angažovano i atraktivno. Ne želimo da o ishodu odlučuje faktor sreće, mada on nije zanemraljiv, već da o svemu odlučuju igrači na terenu i zato su naše dobre igre doprinele ovakvim rezultatima – izjavio je pred derbi ABA 2 lige trener “Borca“ Marko Marinović.

Utakmica između “Borca“ i “Sutjeske“ počinje u 19 časova, a svi učenici osnovnih škola moći će besplatno da posmatraju ovaj susret. Oni treba da dođu na ulaz sa strane bedema pola sata pre početka utakmice.

V. D.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.