Obrazovanje

ДОДЕЛА ДИПЛОМА МАТУРАНТИМА МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ

„Били бисмо захвални да саопштење објавите на порталу Чачанског гласа“, пише у мејлу који смо добили из Медицинске школе, а ми са захвалношћу на поверењу, саопштење објављујемо у целости уз дивне фотографије матурната и професора школе.

Чачак, 16. 6. 2021. године

Медицинска школа Чачак

Тачно у 12 сати отпочела је свечана додела Диплома матурантима Медицинске школе у Чачку. Поштујући жељу наших ученика Школа је организовала свечану доделу Диплома.

Додели су, поред главних актера, присуствовали родитељи ученика и професори Медицинске школе. Атмосфера је одисала срећом, задовољством, сјајем свих присутних, а посебно наших младих људи који су још једном показали зрелост и одговорност у датом моменту. Да им је овај моменат важан, поред организације, у којој су свесрдно учествовали, потрудили су се да и својим изгледом овај свечани моменат подигну на виши ниво.

Ми, њихови професори, професионалци у свом послу, нисмо одолели оваквој снази емоција. Поново дирнути поступцима, опхођењем и сликом онога у чему смо и сами учествовали, без стида и уздржавања испратили смо их сузама радосницама.

Сигурни смо да отаџбини предајемо одличан медицински кадар и сигурни смо да ће ови млади људи са Дипломама Медицинске школе у Чачку бити на понос српском роду.

Живи били, наши матуранти!

Медицинска школа Чачак

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.