Grad

Dr Dabić: Samo jedna revakcinisana pacijentkinja na kovid odeljenjima u Čačku

Samo jedna pacijentkinja koja je revakcinisana primljena je na kovid odeljenja čačanske bolnice, rekao je na nedavnoj konferenciji za novinare dr Dejan Dabić.

Jedna pacijentkinja koja je vakcinisana i revakcinisana, nakon dve nedelje je hospitalizovana u našoj bolnici, nakon toga nije bilo situacija da primamo pacijente koji su vakcinisani. Evidentno je da vakcina završava svoj posao – prokomentarisao je dr Dabić.

On je konstatovao da ako je struka, odnosno virusolozi i imunolozi, rekla da je jedini način borbe protiv kovida vakcinacija, suvišno bi bilo bilo šta drugo govoriti.

-Uvek će biti onih koji će oponirati, pričati nešto što je suprotno od onoga što kažemo moje kolege i ja. Ako ljudi koji se time bave, virusolozi, imunolozi kažu da tako treba sasvim je jasno da tako treba – kaže dr Dabić.

On ističe da se u praksi apsolutno potvrđuje ogromna korist od vakcine, a kako kaže, sa porastom broja vakvcinisanih, smanjiće se i procenat oboljevanja i bićemo u mnogo boljoj situaciji da izađemo iz epidemije.

I. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.