Aktuelno Sport

“FMP“ SLAVIO KRAJ MORAVE

Košarkaši “Borca“ su pred svojim navijačima, u utakmici sedmog kola Superlige, poraženi od “FMP“’-a 59:73 (14:21; 19:14; 13:15; 13:23).
Gosti od samog starta krenuli izuzetno koncentrisano, rešeni da nametnu svoj stili igre i iskoriste svoji fizičku nadmoć. To su i uspeli. Domaći košarkaši nisu našli način da se prilagode snažnoj odbrani gostiju, igri sa dosta kontakta i da uspostave ravnotežu pod košem. Bekovi “Borca“ ne mogu da na pravi način organizuju igru, pa je sve to uslovilo veliki broj promašenih šuteva sa distance.
Ekipa iz Železnika je u vođstvu tokom čitavog toka utakmice, Čačani jedino što su uspeli bilo je da dva puta u toku druge i jednom u toku treće četvrtine dođu do izjednačenja, ali nisu imali snage i da naprave preokret, jer su gosti uvek na pravi način odgovarali i kažnjavali svaku grešku u napadu. Imali su izuzetno raspoloženog Jeremića, koji ne samo da je bio najefikasniji, već je sjajno igrao i u odbrani. Sa druge strane, u domaćem timu nije bilo pojedinca koji se istakao, jer su se svi igrači utopili u neki prosek.

Majstorović je vodio veliku bitku sa snažnim centrima “FMP“-a

Ovim porazom “Borac“ je izgubio svaku šansu da se domogne doigravanja superlige, pa igračima Jovice Arsića ostaje da u poslednja tri kola odigraju za sportski prestiž.
“Borac“: S. Gavrilović, Alikadić, Popović, R. Đoković 13, I. Đoković 8, I. Gavrilović 2, Majstorović 7, Prlja 3, Kočović 1, Miletić 9, Čarapić 4, Marinović 12.
“FMP“: Paunović, Delani 4, Jeremić 24, Momirov 4, Pot 15, Bursać 6, Vojinović 3, Šešlija 8, Đorđević 9, Simović.
V. D.

Foto: Lejča

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.