Grad

FONDACIJA NOVAK ĐOKOVIĆ PRUŽA PODRŠKU PČELICI U VREME PANDEMIJE

U skladu sa situacijom i svesni činjenice da je rad preduzetnika bio veoma otežan u toku pandemije, Fondacija Novak Đoković odlučila je da pruži marketinšku podršku odabranim preduzetnicima i firmama, koje se bave ranim razvojem kod dece. Čačanska Pčelica se našla među deset srpskih manjih firmi, čija je delatnost usmerena na rani razvoj dece, a koje će marketinški podržati Fondacija Novak Đoković.

Prethodni meseci su bili izuzetno teški za mnoge pojedince i firme zbog pandemije i vanrednog stanja. Na posebnom udaru su bili svi koji se bave kulturom, umetnošću, obrazovanjem.

Fondacija Novak Đoković, organizator brojnih humanitarnih aktivnosti u zemlji i svetu, posebno je uključena u projekte koji se bave ranim dečjim razvojem. Tako se među partnerima Fondacije nalazi i Pčelica.

Podrška ove fondacije će se ogledati u promovisanju delatnosti tih firmi, povezivanjem sa njihovim sajtovima i društvenim mrežama i isticanjem njihovih artikala, na taj način povećavajući njihovu vidljivost.


– Dirnuo nas je poziv Fondacije Novak Đoković koja je, među deset deset manjih firmi koje se na različite načine bave dečjim ranim razvojem, a čije proizvode ceni i poklanja u vidu svojih brojnih humanitarnih aktivnosti, odabrala i Pčelicu. Odlučili su se da podrže i reklamiraju naša izdanja i apeluju na podršku svima kojima je važno da naša deca odrastaju uz kvalitetne knjige, kao i ostale proizvode drugih firmi, a koji su u vezi sa ranim razvojem kod najmlađih – rekao je Goran Marković,v lasnik i direktor Pčelica izdavaštva. On je u svoje i ime zaposlenih zahvalio Fondaciji Novak Đoković.


Iz Pčelice poručuju da se radom i upornošću prevazilaze i najveće prepreke i da se u poslu uvek mora ići nekoliko koraka unapred. Jedan od takvih koraka je i lepa novost iz Pčelice da su svoju delatnost proširili i štamparskom delatnošću, što će im ubrzati proces objavljivanja knjiga.

Ča Glas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.