Sport

Fudbalski klub „Borac 1926“ u ponedeljka počinje takmičenje

Posle pet meseci fudbaleri „Borca 1926“ odigraće takmičarsku utakmicu. Ovog vikenda startuje prvenstvo u Prvoj ligi, a Čačani će u ponedeljak, 17. avgusta dočekati „Budućnost iz Dobanovaca.


Iako su u poslednje dve provere izabarnici Vladimira Stanisavljevića delovali dosta dobro, trener čačanskog Borca kaže da je pripreme prilično poremetila pauza od 100 dana. Rekao je i da je na igru uticalo i to što su klub napustilli njeni nosioci, ali ipak, bilo je i kadrovskih opojačanja.

Vladomir Stanisavljević

-U poslednje dve utakmice pokazali smo da smo došli do nekog našeg modela igre. Pokazali smo da možemo da dostignemo nivo, koji može da prati naše ciljeve. Bilo je dobrih stvari, ali ima i onih koje treba da korigujemo. Što se tiče kadrovske situacije mislim da nismo slabiji nego prošle godine – rekao je danas na konferenciji za medije Stanisavljević.
On je napomenuo da je liga nepoznanica i prema njegovom mišljenju, tek posle 4,5 kola znaće se njen kvalitet. Fudbaleri su spremni da daju sve od sebe na početku prvenstva.

Zvezdan Đorđilović


-Na početku smo izgledali loše, verovatno je ta pauza uticala na sve nas. ali, kako je vreme prolazilo, bili smo sve bolji i bolji, što utakmice i rezultati pokazuju – reako je Zvezdan Đorđilović, fudbaler.

Nikola Milekić.

-Svi znamo da je „Borac“ svima motiv i da će svi protiv nas davati maksimum, a mi u prvom kolu moramo pokazati da smo glavni favoriti za vrh – kaže fudbaler Nikola Milekić.


Susret između „Borca 1926“ i „Budućnosti“ igra se na Gradskom stadionu u ponedeljak u 17 časova. Zbog epidemiloške situacije, tribine će biti prazne.
I. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.