Hronika

Вучић: Ухапшене две особе које су осумњичене да су убиле Данку Илић

ИЗВОР: РТС

Председник Александар Вучић рекао је да су ухапшене две особе које су осумњичене да су убиле Данку Илић. Иде се ка месту где је бачено тело, рекао је Вучић на седници Владе и додао да су починиоци признали убиство. Потрага за двогодишњом Дaнком Илић, која је нестала у Бањском пољу код Бора, трајала је десет дана. Очекује се конференција за новинаре Полиције.

Две особе ухапшене због убиства Данке Илић

Полиција је ухапсила два лица осумњичена да су убила Данку Илић, саопштио је председник Александар Вучић на посебној седници владе Србије.

„Имамо лоше вести за дете из Бора, Данка Илић је убијена. Полиција је ухапсила два лица која су извршила убиство Данке и колико сам схватио признали су дело обојица“, рекао је Вучић.

Додао је да их полиција одводи до места где се налази тело детета.

Захвалио је полицији на великом труду и ангажману.

Очекује се да током дана полиција саопшти више детаља.

——————————————————————————————————————–

Како сазнаје бањалучки АТВ, јутрос су ухапшене две особе због сумње да су аутомобилом усмртили девојчицу, а потом њено тело сакрили на место које се користи као дивља депонија уз Старобањски пут код Бора.

Како је потврђено за АТВ, криминалистичка полиција из Бора ухапсила је раднике Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Бор С. Ј. (50) из села Лука и Д. Д. (50) из села Злот.

Истрага криминалистичке полиције ПУ Бор указује да се све одиграло 26. марта око 13:52 часова, односно свега седам минута након што је, према пријави мајке, девојчица нестала.

Ухапшенима је одређено полицијско задржавање до 48 сати.

Потрага за двогодишњом Данком Илић почела је 26. марта, а због њеног нестанка је први пут покренут систем за проналажење малолетника „Пронађи ме“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.