Društvo

Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Atanasijević prebacio tri miliona

Kladilačko umeće, ali i potrebna doza sreće omogućili su našim poznatim ličnostima, humanitarnim kladiocima, da prebacimo tako priželjkivanu sumu od tri miliona koliko će kompanija MOZZART uplatiti u dobrotvorne svrhe.

Ali, da krenemo od četvrtka. Košarkaš podgoričke Budućnosti Sead Šehović sastavio je dobitni plemeniti listić na 64.675 dinara i dobitak je usmerio za Sigurnu kuću u Nišu. Posle Seadovog dobrotvornog tipovanja ukupna donirana cifra popela se na 2.933.822 dinara. Bio je to dobar znak da ćemo ubrzo preskočiti magičnih tri miliona dinara.

Već sledećeg dana odbojkaški reprezentativac Srbije Aleksandar Atanasijević je sastavio novi dobitni dobrotvorni tiket na 87.431 dinar i sad nova suma iznosi ravno  3.021.253 dinara koliko će MOZZART uplatiti u humanitarne svrhe. Poslednji dobitak Aleksandar je namenio Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

AA

Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Atanasijević tipuje za Tiršovu

Pa, da se podsetimo. Kompanija MOZZART u Humanitarnom tiketu u podne donirala je novac u Tiršovu, za NURDOR, Institut za onkologiju i radiologiju, za Čika Bocu, Zvončicu, MS Zrenjanin, Gerontološki centar Beograd, Podrži život, SOS Dečje selo Kraljevo, Spomenak Pančevo, Topčidersku crkvu Sv. apostola Petra i Pavla, Petnicu i tako redom na preko 35 adresa.

Ukupno smo imali 45 poznatih ličnosti humanitarnih kladilaca čiji tiketi su bili dobitni. I dalje prednjači novinar i pisac Vanja Bulić sa 351.025 dinara, koliko je uplaćeno Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd. Potom imamo dobitnike od preko 100.000 dinara: Momčila Bajagića Bajagu, Vojkana Borisavljevića, Predraga Miljuša, Radomira Antića, Uroša Tripkovića, Zdravka Čolića, Jovana Maljokovića i Vojina Ćetkovića.

Nova fantastična i ukupno donirana cifra iznosi ravno 3.021.253 dinara.

Bravo za sve učesnike Humanitarnog tiketa u podne, danas je 303. takmičar, bravo za dobitnike koji su našoj kompaniji pomogli da donira pomenutu cifru od preko tri miliona.

Naravno, kompanija MOZZART ovde neće stati, jer mnogima je pomoć preko potrebna!

Do novih osmeha srećno našim dobrotvornim kladiocima!

PIŠE: Đurđe Mečanin

 

Оставите одговор