Aktuelno

Humanitarni tiket u podne: GODIŠNJICA! Teo tipuje za KK Ika

 

Jedan od najboljih košarkaša Evrope tipovao uz pomoć svog kuma Marka Pantelića mečeve kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. MOZZART spremio iznenađenje: zagarantovanih 100.000 DINARA!

Danas se navršava tačno godinu dana otkako je fudbalski reprezentativac Srbije Uroš Spajić sastavio prvi tiket u okviru akcije „Humanitarni tiket u podne“, a posle 12 meseci rezultati su impresivni – naši humanitarni kladioci osvojili su ukupno 3.647.254 dinara koje je kompanija MOZZART donirala udruženjima, ustanovama, pojedincima… po njihovom izboru.

A mi u MOZZARTU nismo videli bolji način da na pravi način zaokružimo uspešnu godinu i krenemo u novu, u kojoj se nadamo još boljim rezultatima, nego da u goste pozovemo jednog od najboljih plejmejkera na svetu – Miloša Teodosića. Čarobnjak iz Valjeva će nas, nadamo se svi, na jesen voditi ka osvajanju zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u košarci, a pristao je iz prve da povede i MOZZARTOVE humanitarne kladioce ka novim dobrotvornim dobicima.

 

Teo

Teo je i sam uključen u brojne humanitarne akcije, nedavno je preko svog kampa TEO4 pomogao klub za decu s posebnim potrebama Ikar iz Gornjeg Milanovca, a sada je odlučio da tipuje za pomoć upravo KK Ikar.

A MOZZART je rešio da ga iznenadi, s obzirom na to da nam je gost na jubilej, Teodosić ima zagarantovani dobitak od 100.000 dinara. Dakle, prošao mu tiket ili ne, MOZZART će tu sumu svakako donirati, po Miloševoj želji, za KK Ikar.

I još da se podsetimo: MOZZART svaki dan obezbeđuje ulog od 10.000 dinara, naši učesnici sami biraju parove i tipove, ukupna kvota se množi sa ulogom, i dobija se potencijalni dobitak koji se donira tamo gde učesnik odluči.

Teo, kreni!

Za početak utakmica AZERBEJDŽAN – SEVERNA IRSKA, kvalifikacije za SP 2018. Grupa C. Irci, jedno od prijatnijih iznenađenja EURO 2016, bi pobedom u Bakuu mogli da otpišu selekciju Roberta Prosinečkog iz trke za baraž… U Belfastu je bilo čak 4:0.
„Košarka je moj sport, moram da priznam da pratim fudbal, ali kao navijač. Zato sam u pomoć pozvao kuma Marka Pantelića koji mi je malo pomogao u nameri da sastavim dobitni tiket s lepim dobitkom. Ovde smo se odlučili za prelaz iz iksa u dvojku“, kaže Teodosić.

PREPIŠI TEOV TIKET 

Miloš Marko opredelili su se da na tiket stave sva tri meča iz Grupe E: KAZAHSTAN – DANSKACRNA GORA – JERMENIJA i POLJSKA – RUMUNIJA. Ovde su Poljaci ubedljivo prvi, dok se svi ostali, sem Kazashstana, i dalje nadaju drugom mestu i baražu.
„Čista dvojka na Dance, verujemo da će se Crna Gora osvetiti Jermeniju i pobediti je uz 2-3 gola, a Poljaci imaju odličan tim, sjajno igraju, i na njih tipujemo kec i 3+.“

Sada se selimo u Grupu F, gde su Englezi na prvom mestu, imaju četiri boda više od Slovačke, koja ima devet, pa slede Slovenci sa osam, Škoti sa sedam, a Litvanija (pet) i Malta (nula) su praktično otpisane. U subotu se igraju tri meča, a Teodosić na tiket stavlja dva: SLOVENIJA – MALTA i LITVANIJA – SLOVAČKA.
„Panta kaže da veruje da će Englezi ovde sigurno biti prvi, a da će se Slovenija i Slovačka do kraja boriti za drugu poziciju. Ja mu verujem. Pa igram iz keca u kec i 3+ na Slovence, i čistu dvojku na Slovake“, zaključio je Miloš Teodosić.

Podsetimo, kompanija MOZZART je odlučila da u svakom slučaju, bez obzira na uspešnost tipovanja, donira 100.000 dinara KK Ikar na godišnjicu akcije „Humanitarni tiket u podne“.

VREME RB LIGA MEČ TIP KVOTA
Ukupna kvota

153,16

Sub 18:00 6749 KSPEV Azerbaijan – N.Ireland pk X-2 5,50
Sub 18:00 6750 KSPEV Kazakhstan – Denmark ki 2 1,35
Sub 18:00 6752 KSPEV Slovenia – Malta kmb 1-1&3+ 1,55
Sub 20:45 6754 KSPEV Montenegro – Armenia kmb 1&2-3 3,10
Sub 20:45 6755 KSPEV Poland – Romania kmb 1&3+ 2,65
Sub 20:45 6756 KSPEV Lithuania – Slovakia ki 2 1,6

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.