Društvo

IGRAJTE I SKAČITE SA USPEŠNIM TIMOM

STAR DANCE – UPIS NOVIH ČLANOVA

Plesni klub Star Dance od 1. septembra započinje novu sezonu veoma ambiciozno, sa već popunjenim terminima u večernjim satima. Osim Predraga Katanića, predsednika Star Dance-a, sve zainteresovane u klubu očekuje poznat i uspešan tim, u kome su nastavnici plesa, instruktori, asistenti, Ana, Jelena, Ružica…  

– Pored standardnih plesova, utorkom i četvrtkom Star Dance organizuje časove salse, a imamo i ansambl za starije amatere. Sarađujemo sa Udruženjem za negovanje narodne tradicije “Etnos” i Zoranom Jevtićem, umetničkim direktorom, pa imamo i folklornu sekciju. Balet se organizuje vikendom, a časove drži baletski pedagog Snežana Aćimović. Ponovo se otvara mogućnost saradnje sa Domom učenika, jer smo desetak godina imali jako uspešnu saradnju, što potvrđuje i činjenica da su deca osvajala nagrade na “Domijadama” – podseća Katanić.

Naš sagovornik, kao najnoviji fitnes trend najavljuje kangoo jumps, disciplinu za koju nije potrebno iskustvo, već samo volja i želja za ovaj specifičan sport. Poziva sve mame i devojke zainteresovane za popularne patike sa federima da im se priključe, jer će to biti sjajna aktivnost u kojoj će uživati zajedno sa Anom Lazović, obećava predsednik kluba.   

– S obzirom na epidemiološku situaciju više sam, nego zadovoljan početkom nove sezone. Puno je razloga za optimizam i dobru atmosferu. Formirali smo manje grupe, a između časova su pauze od pola sata. Časovi u vreme kovida traju 45 minuta, a ne jedan sat, tako da nema gužve u svlačionicama. Naravno, sve epidemiološke mere poštujemo – naglašava Predrag Katanić, napominjući da roditelji “pčelica” (deca uzrasta od četiri do šest godina), kao i svi zainteresovani više informacija mogu dobiti pozivom na telefone: 032 322 077 i 060 032 80 77.

Inače, Star Dance 21. maja 2022. slavi 20 godina rada. Ukoliko epidemiološka situacija bude povoljna, Čačak će krajem februara, ili početkom marta sledeće godine ugostiti svetsku plesnu elitu, odnosno, Star Dance će organizovati Svetski kup Internacionalne dens organizacije, što je u zvaničnom kalnedaru događaja Svetske plesne federacije.

– Reč je o najvećoj organizaciji na svetu koja ima oko 500.000 članova i plesača sa svih kontinenata. U Čačku će tada boraviti najeminentniji stručnjaci savremenih plesova, džeza, hip hopa, disko densa… Upravo tada, čime se posebno ponosimo, istovremeno će biti proslavljeno i 20 godina postojanja i rada našeg plesnog studija. Ne postoji bolji način da proslavimo dve decenije rada i predstavimo naš grad – naglasio je Predrag Katanić, poznat i kao internacionalni plesni sudija, moderator i voditelj programa, koji je učestvovao na velikim plesnim takmičenjima.

Ali, trenutno, prioritet Star Dance-a je upis novih članova, pa igrajte i skačite sa proverenim timom…

N. R.

Foto: Arhiva Star Dance-a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.