СУНЧАНИ ДЕЦЕМБАР, Фото: Дарка Симеуновић
Društvo Grad

ИЗ ПРОЛЕЋА У НОВУ ГОДИНУ

ИЗВОР: РТС

Последњег дана старе године ујутру и пре подне понегде ће бити магле, на северу и мало облака, али без падавина. Током дана претежно сунчано. Најтоплије ће бити на западу Србије где се очекује чак 20 степени. У Београду пре подне понеки облак, од средине дана претежно сунчано. Температура до 18 степени. У новогодишњој ноћи суво, а температура од -1 степен на истоку и југу до 8 степени у главном граду.

СУНЧАНИ ДЕЦЕМБАР, Фото: Дарка Симеуновић
СУНЧАНИ ДЕЦЕМБАР, Фото: Дарка Симеуновић

Ујутру у суботу по котлинама и речним долинама југозападне и јужне Србије магла која ће се понегде задржти и пре подне. Током дана изнад већег дела претежно сунчано и веома топло за овај период године, само у Тимочкој Крајини и по котлинама где се магла дуже задржи хладније, а ујутро и пре подне на северу Србије мало и умерено облачно. Ветар слаб до умерен, јужних праваца.

Најнижа температура од -1 до 9 степени, а највиша од 8 степени по котлинама у којима се магла дуже задржи до 20 степени на западу Србије. У новогодишњој ноћи суво са температуром од -1 степен на истоку и југу Србије до 8 степени у Београду.

Првог дана Нове године по котлинама и долинама река јужне и југозападне Србије местимично магла, која ће се понегде задржати и током преподнева. У осталим пределима претежно сунчано или мало облачно. Ветар слаб, јужних праваца.

Јутарња температура од -1 до 8 степени, а највиша од 11 до 18 степени.

У понедељак ујутро по котлинама и долинама река јужне и југозападне Србије местимично магла, која ће се понегде задржати и током преподнева. У осталим пределима претежно сунчано или мало облачно. Ветар слаб, јужних праваца. Јутарња температура од -1 до 6 степени, а највиша од 11 до 18 степени.

Слично време у уторак. Ујутро по котлинама и долинама јужне и југозападне Србије местимично магла. У осталим пределима претежно сунчано или мало облачно. Ветар слаб и умерен, јужних праваца, после подне и увече у скретању на северозападни правац и у појачању. Јутарња температура од -1 до 7 степени, а највиша од 11 до 17 степени. Упозорење: Увече постепено повећање облачности на северу али ће се задржати суво време.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.