G.Milanovac Region

Изградња трећег објекта ПУ „Сунце“

Изградња трећег објекта ПУ „Сунце“


Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић данас је са својим сарадницима обишао радове на изградњи вртића код бивше конфекције „Рудник“ у Невадама. У питању је трећи објекат Предшколске установе „Сунце“, који ће бити изграђен по најсавременијим стандардима, а малишанима ће пружити најбоље могуће услове, како за игру тако и за учење.
– Радови на изградњи дечјег вртића, овде у Невадама теку планираном динамиком. Оно што се прво ради, то су потпорни зидови који треба да ојачају бедем до улице, како би се започели радови на темељној конструкцији самог објекта. Отприлике за десетак дана радници ће завршити озбиљне радове што се тиче самих потпорних зидова и онда ће се поставити темељи објекта. Биће потребно отприлике два и по месеца, од постављања темеља до укровљавања, тако да то изискује одређено време. Очекујем да ћемо до краја године, као што смо и најавили, имати потпуно завршен објекат вртића, овде у Невадама. Капацитет вртића ће бити 250-оро деце, што значи да ће се изградњом овог објекта укинути листе чекања – рекао је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.
Извођач радова на изградњи вртића је Компанија „Јадран“, а вредност ове инвестиције је близу 501.000.000 динара са ПДВ-ом.
КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.