Grad

Кад ветерани заиграју

„Ветерани града Чачка“ окупили фолклорне ансамбле из Краљева и Новог Сада. Концерт „Моравски вез 2022“, одржан на сцени Културно-уметничког друштва ”Дуле Милосављевић Желе”. Интересовање гледалаца – изузетно.

– Заиграло ми је срце, када смо са главног пута скренули у Чачак. То ми се раније није дешавало. Нисмо успели много да видимо, али обећавамо да ћемо поново доћи. Невероватно, ја сам фолклораш, планинар, новинар, а први пут сам у Чачку. Одушевљена сам простором и бином коју користе ”Ветрани Чачка”, ми немамо такве услове – први је утисак Весне Раонић, чланица новосадске ”Нере”.

Гости из Новог Сада

Њихов концерт са Краљевчанима и Чачанима је у суботу, 10. децембра, окупио све генерације. Најмлађи су играли, а старији аплаузима бодрили играче. Показали су колико воле овакве концерте.

Краљевчани

И концерт ”Ветрана Чачка”, ”Нере” и ”Карановца” је још један добар увод за 2023. години

Ацо Тољић (десно) са гостима

– Туристичка организација ће наставити да подржава овакве манифестације. Помоћи ћемо свим друштвима који буду желели да их организују. Догодине ћемо бити Национална престоница културе – напомиње Војин Јаковљевић, директор Туристичке организације Чачак.

– Сјајно, права прилика да се поново видимо – одушевљена је Новосађанка Весна Раонић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.