Ivanjica

КОНКУРС ЗА САТИРИЧНУ ПРИЧУ ДО 7. АВГУСТА

Организациони одбор фестивала „Нушићијада“ објавио је преко ивањичког Дома културе 11. Конкурс за најбољу кратку сатиричну причу. Рок за слање остварења је продужен је за 14 дана односно, до 7. августа.

     Право учешћа на конкурсу имају сви који пишу на српском и сродним језицима. Аутори могу послати само по једну необјављену причу потписану именом и презименом, уз посебан документ са кратком биографијом, подацима о адреси и контакту. Могу се доставити у електронској форми на адресу pravnasluzba@domkultureivanjica.rs  или у штампаној форми у три примерка на адресу Дом културе Ивањица, улица Венијамина Маринковића б.б. 32000 Ивањица са назнаком „За конкурс за најбољу кратку сатиричну причу- не отварати“ до 25. јула.

     Стручни жири ће одабрати три најбоља рада чији ће аутори добити вредне награде. Прва је штампање књиге сатира или неколико прича по избору аутора. Другопласирани ће добити викенд у хотелу „Мона“ на Кушићима за две особе. Трећа награда је новчани износ од 100 евра у динарској противвредности. Одлука жирија биће саопштена током фестивала (26- 28. август). Осим тога, десет најуспешнијих прича биће објављено у зборнику конкурса.

                                                                                                           Ј.С.

-Нушићијада

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.