Aktuelno G.Milanovac Region

Ковачевић подржао мисију Удружења жена предузетница Шумадије и Западне Србије

У понедељак, 29. јануара, у просторијама ,,Импулс центра“ у Горњем Милановцу организована је трибина о женском предузетништву. Вече именовано као ,,Жене предузетнице“ организовала је Милановчанка Ивана Ђоковић. Велики број присутних Милановчанки имало је прилику да чује циљеве и задатке Удружења жена предузетница Шумадије и Западне Србије.

Трибини је присуствовао и Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац који је истакао своје импресије као и речи подршке оваквом виду предузетништва.

– Почаствован сам што сам вечерас на позив наше суграђанке Иване Ђоковић био у друштву дивних дама које су одлучиле да се опробају у женском предузетништву и драго ми је да ће Горњи Милановац бити познат баш по томе као центар Шумадије и Западне Србије – навео је Ковачевић.


Председник Ковачевић је потврдио и да ће милановачка општина пружити подршку и помоћ у виду инфраструктуре, али и фондова преко којих би све даме могле своје идеје да унапређују и реализују, а Удружење жена предузетница Шумадије и Западне Србије добиле окружење у којем би оствариле своје предузетничке амбиције.

Наведено је потврда да се развојем и удруживањем различитих способности и амбиција могу изнаћи путеви успешног предузетништва чији су носилац и иницијатор жене.

Фото: Кабинет председника општине Горњи Милановац

Приредила: Милица Матовић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.