Marketing Privreda Selo

“КРУШКА“ ЧАЧАК – ОВЛАШЋЕНИ ДИСТРИБУТЕР И СЕРВИСЕР НАЈПОЗНАТИЈИХ ДОМАЋИХ И УВОЗНИХ БРЕНДОВА ТРАКТОРА

“КРУШКА“ ЧАЧАК – ОВЛАШЋЕНИ ДИСТРИБУТЕР И СЕРВИСЕР НАЈПОЗНАТИЈИХ ДОМАЋИХ И УВОЗНИХ БРЕНДОВА ТРАКТОРА

ДО НОВЕ МЕХАНИЗАЦИЈЕ НИКАД ЛАКШЕ

Kуповина пољопривредне механизације никада није била лакша. Субвенције за набавку механизације су све веће, као и кредитна подршка. Пољопривредни произвођачи имају могућност набавке механизације путем кредита, код којих је обезбеђена субвенционисана каматна стопа, као и повраћај дела средстава на куповину пољопривредне механизације. Субвенције се могу остварити на нивоу локалних самоуправа, као и на нивоу Министарства пољопривреде.

Kористећи знање и искуство продајног тима чачанске компаније „КРУШКА“, купац трактора и механизације потпуно бесплатно добија сву неопходну подршку за реализацију кредита код комерцијалних банака за набавку пољопривредне механизације.

Такође, ова компанија је и овлашћени консултант за програм субвенција Светске банке који се спроводи преко Министарства пољопривреде, као и ИПАРД програма. Поред тога, купац добија и неопходне информације за све остале субвенције које се реализују преко Министарства пољопривреде, Управе за аграрна плаћања и локалних самоуправа. Генерално узев, купац механизације и трактора добија комплетно решење за реализацију инвестиције.

Kомпанија је испратила и актуелности у е-Аграру и оспособљена је да кориснике упути и да им спроведе све неопходне активности везане за регистрацију и обнову пољопривредних газдинстава.

Kомпанија „KРУШKА” је овлашћени дистрибутер и сервисер трактора и готово свих домаћих и увозних брендова пољопривредне механизације. Друштво је овлашћени сервисер и дистрибутер трактора Solis, Yto, Zetor, Belarus, Mahindra, Lovol… Поред тога, у својој понуди има и све друге брендове европских и светских произвођача.

Kомпанија има стручне службе за сервис механизације и трактора. Службе су оспособљене и излазе на терен у року од 24 сата. Такође, Компанија има на располагању и едуковане кадрове који корисницима дају смернице и упутства за правилно и оптимално коришћење механизације, као и подешавање на терену.

Kомпанија „KРУШKА“ је овлашћена за продају и сервис програма ФПМ „Агромеханика“ – Бољевац, који обухвата машине за кошење, сакупљаче и растураче сена, машине за обраду земље (померљиве фрезе, тешке фрезе, ротационе грабуље), комунални и моторни програм (мотокосачице, парковске косачице, мотокултивтори, прикључци за мотокултиваторе, мотокопачице). Такође, ова чачанска компанија је и овлашчени продавац и сервисер програма ФМ „Морава“ Пожаревац (моторне прскалице, мотокултиваторске,ношене и вучене тракторске прскалице и атомизери).

У продајном асортиману се налазе и тракторске приколице (“Мајевица” Бачка Паланка), тракторске цистерне (“Мајевица” Бачка Паланка), пнеуматске сејалице, сетвоспремачи, кембриџ ваљци, плугови и сва остала прикључна механизација.

Поред дистрибуције и продаје, ово друштво је овлашћени сервисер за скоро све брендове трактора и пикључне механизације. Поред резервних делова, Kомпанија обезбеђује и сервис у гарантном и ван гарантног рока. Техничка екипа сервисера је мобилна и доступна на терену.

Сви који су заинтересовани за набавку пољопривредне механизације, више информација о свим машинама и прикључним уређајима из продајног асортимана могу добити путем телефона на број: 032/373-323 или лично у просторијама Kомпаније у Улици Симе Сараге бр. 10 у Чачку.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.