Grad

NAGRADA TOČ-U ZA RAZGLEDNICE

Turistička organizacija Čačka (TOČ) osvojila prvu nagradu za set raglednica na Izložbi suvenira i turističkih publikacija koja je nedavno održana u Leskovcu.

U konkurenciji više od 40 turističkih organizacija iz Srbije, Turističkoj organizaciji Čačka pripala je i treća nagrada za Beležnik Ovčarsko-kablarske klisure u kategoriji publikacije preko 50 strana, navodi se u saopštenju.

Na razglednicma koje je stručni žiriji ocenio najboljim, predstavljeni su prirodne vrednosti i kulturno-istorijsko nasleđe grada Čačka, manastiri Ovčarsko-kablarske klisure i predeo izuzetnih odlika Ovčarsko-kablarska klisura.

Dizajn raglednica radio je Stefan Lukić, štamparija “Majstorović” iz Čačka štampu, a autor fotografija je Dejan Živković iz Turističke organizaciji Čačka. Urednik nagrađenog Beležnika je turizmolog Dragan Đolović.

Turistička organizacija Leskovca organizovala je 12. po redu Izložbu turističkih publikacija koja ima i takmičarskii karatkter, a ove godine uz učešće i inostranih izlagača iz Slovenije i Bugarske.

Izvor: MNA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.