Grad

Научно технолошки парк Чачак, национални победник „EEPA“ такмичења

Научно технолошки парк Чачак, национални победник „EEPA“ такмичења другу годину заредом

Научно технолошки парк Чачак је од стране Европске комисије проглашен за националног победника у оквиру европског такмичења за промоцију предузетништва.

EEPA (European Enterprise Promotion Awards) је иницијатива Европске комисије, која има за циљ да препозна и награди изузетне примере подршке и промоције предузетништва. Европско признање победницима доноси видљивост и промоцију широм Европе и као позитиван пример инспирише друге да покрену свој посао.

Категорије које обухвата ово такмичење су: подстицање предузетничког духа, улагање у предузетничке вештине, побољшање пословног окружења и подршка дигиталној транзицији, подршка интернационализацији пословања, подршка одрживој транзицији, одговорно и инклузивно предузетништво…

Другу годину заредом, НТП Чачак презентовањем својих пројеката односи победу на националном нивоу.

У првој фази такмичења, током јуна месеца, послата је апликација која се односи на категорију Побољшање пословног окружења и подршка дигиталној транзицији и то презентовањем пројекта SMEs Digital“ који је реализован током 2019. и 2020. године.

Након проглашења националног победника прелази се у другу фазу која подразумева такмичење између националних представника европских земаља.

Европско такмичење биће реализовано у Порторожу, од 15. до 17. новембра, где ће се предложени пројекат надметати са победничким пројектима из осталих земаља Европе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.