Društvo Grad

Недеља младих – у понедељак Ролеријада и Биоскоп на отвореном

У понедељак, 8. августа, званично почиње Недеља младих коју организује чачанска Канцеларија за младе.


Први догађај у овој недељи јесте Прва ролеријада у Чачку која се одржава у сарадњи са Академијом спорта „Каспер“. Ролеријада је заказана за 8. август од 18 часова на Градском тргу. Поред ролера догађају могу приступити и скејтови, тротинети, бицикле као и родитељи са децом у колицима, јер је циљ овог догађаја промоција породичних вредности и еколошких превозних средстава истичу организатори.
Према унапред утврђеној рути, учесници ће се провозати на својим ролерима и другим точкашима. Позивамо вас да нам се придружите и да у понедељак 8. августа од 18 часова град Чачак буде испуњен дечијим осмесима, младошћу и позитивном енергијом.
Програм Ролеријаде: 18.00 – окупљање учесника вожње на Градском тргу; 18.10 – отварање Недеље младих и обраћање организатора; 18.30 – Старт и вожња уз пратњу Саобраћајне полиције у циљу безбедности свих учесника (затварање улица којима се вози) – Циљ (Није у питању трка, већ породична вожња, тако да сте на циљу добродошли када год пристигнете)
– Освежење за учеснике и информативни програм на Градском тргу. Као што смо напоменули, овај сјајан догађај организује се захваљујући младима из Канцеларије за младе као и Академији спорта „Каспер“ уз подршку Града Чачка и „Planet bike -a. Након Ролеријаде Чачани ће имати прилику да посете и Биоскоп на отвореном где ће се емитовати филм „Лајање на звезде од 20.30 у Парку младости – Дисов амфитеатар (код Скејт парка на Градском бедему) – истичу активисти КЗМ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.