Aktuelno Grad

NOVA SEDNICA GRADSKOG VEĆA ZAKAZANA ZA SREDU

DSCN0644Na 29. sednici Gradskog veća, koja je zakazana za sredu, 17. maj, većnici će, između ostalog, razmatrati izveštaje o poslovanju javnih preduzeća „Gradac“, „Komunalac“, „Čačak“, „Vodovod“, „Moravac“ i „Gradsko zelenilo“. Gradsko veće će razmatrati i izveštaje o radu Umetničke galerije „Nadežda Petrović“, Narodnog muzeja, Međuopštinskog istorijskog arhiva za Grad Čačak i opštine Gornji Milanovac i Lučani, Doma kulture, Gradske biblioteke „Vladislav Petković Dis“ i Ustanove za kulturno obrazovnu delatnost „Kosta Novaković“.

DSCN0640Većnici će razmatrati predloge odluka o javnom zaduživanju grada i uvođenju samodoprinosa za Mesnu zajednicu Prislonica, predlog rešenja o razmeni gradskog građevinskog zemljišta između Grada i UTP „Morava“ i izveštaje o radu Doma zdravlja Čačak za 2014, 2015. i 2016. godinu.

Na dnevnom redu 29. sednice Gradskog veća su rešenja o odobravanju godišnjih programa i dodeli sredstava za zadovoljavanje potreba i interesa građana u oblasti sporta u Čačku u 2017. godini, dodeli sredstava za izgradnju, održavanje i opremanje sportskih objekata, kao i dodeli novčanih nagrada sportskim organizacijama, mladim talentima i istaknutim sportistima za postignute rezultate i doprinos razvoju sporta.
Gradsko veće će razmatrati Pravilnik o načinu i postupku ostvarivanja prava na subvencioniranu cenu prevoza u gradskom i prigradskom saobraćaju, kao i zaključivanje aneksa kolektivnog ugovora JKP „Vodovod“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.