ПРОЛЕЋЕ (Фото: Драгиша Трашевић)
Društvo

Облачно и хладније, температура нижа за десет степени

ИЗВОР:РТС

Облачно и хладније, температура нижа за 10 степени

Данас променљиво облачно, понегде са краткотрајном кишом и хладније. Ветар слаб и умерен, на северу Војводине и на истоку јак, северозападни. Најнижа температура од 5 до 12 степени, а највиша дневна од 15 на северу до 20 степени на југу и истоку.

Задржаће се суво време, тек понегде слаба киша. Ипак, северни продор ваздуха донеће захлађење и појачан ветар.

ПРОЛЕЋЕ (Фото: Драгиша Трашевић)
ПРОЛЕЋЕ (Фото: Драгиша Трашевић)

Ујутру од 5 степени, највиша дневна од 15 на северу до 20 степени на југу и истоку.

У Београду ветровито, могућа је слаба киша. Највиша дневна температура 16 степени, 10 мање него у петак.

У недељу променљиво облачно и осетно хладније, у Војводини са сунчаним интервалима, а на југу и југоистоку местимично са кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, на северу Војводине и на истоку јак, северозападни. Најнижа температура од 3 до 8 степени, а највиша дневна од 7 степени на југоистоку до 13 степени на северозападу Србије.

Првог дана наредне седмице променљиво облачно и осетно хладније, у Војводини углавном суво, а крајевима јужно од Саве и Дунава местимично са кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. Најнижа температура од 0 до 4 степени, а највиша дневна од 7 до 12 степени.

У уторак променљиво облачно и осетно хладније, у Војводини углавном суво, а крајевима јужно од Саве и Дунава местимично са кишом, у брдско-планинским пределима са снегом. Најнижа температура од 0 до 4 степени, а највиша дневна од 7 до 14 степени.

ИЗВОР: РТС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.