Aktuelno Grad

OD PONEDELJKA POČINJE ŠKOLA PLIVANJA

Varljivo proleće i loše vreme poremetili su planove zaposlenima u SC “Mladost”, pa je kupališna sezona na bazenima počela 8. juna, a ne, kako je bilo planirano, 25. maja. I ove godine posetioce očekuju noviteti.

– Potpuno smo uredili dva platoa oko bazena za neplivače. Time smo povećali površinu za sunčanje, ali i ulepšali ovaj deo bazena. Postavljen je i novi montažni objekat na ulaznom platou koji će služiti za potrebe Studentskog centra i službe obezbeđenja – rekao je direktor SC “Mladost” Miloš Stevanić.

Cene ulaznica nisu menjane u odnosu na prošlu godinu, pa se dnevna karta može kupiti za 150, mesečna za 2.000, a sezonska za 4.000 dinara. Radno vreme je od 8,30 do 19 časova, a za desetak dana kupališni dan će biti produžen i trajaće do 20 časova. Zbog toplog vremena doneta je odluka da ovog vikenda bazeni budu otvoreni do 22 časa.

Od ponedeljka, 17. juna, počinje sa radom desetodnevna škola plivanja, koju će voditi licencirani instruktori i njome će biti obuhvaćena deca rođena 2012. i starija. Ako bude zainteresovanih formiraće se i napredna grupa u kojoj će polaznici moći da nauče određene stilove plivanja. Dragan Savković, koordinator u SC “Mladost”, pozvao je sve zainteresovane roditelje da na vreme upišu decu, poštuju važeća pravila i nagovestio rad u više smena, tako da će svi koji to žele moći da ovladaju najosnovnijim elementima plivanja.

Termini su od 8,30 do 10 i od 19 do 20,30. Cena škole je 2.000 dinara. Ukoliko dvoje dece iz iste porodice pohađa školu, za oboje treba izdvojiti 3.000 dinara. Roditelji koji imaju troje dece u školi, za treće dete neće plaćati školarinu.

Nisu zapostavljeni ni ljubitelji tenisa. Na sva četiri terena promenjena je podloga, stavljene su nove linije i mreže, tako da će ljubitelji “belog sporta” moći istinski da uživaju igrajući ga na najlepšoj lokaciji u gradu. Pored toga, oni koji vole bicikl moći će da ga iznajme na ovom prostoru, jer je punkt za iznajmljivanje premešten iz kruga Gradskog stadiona.

V. D.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.