Društvo

Одржан хуманитарни Паб квиз

Извор: Канцеларија за младе Чачак

У суботу, 19. новембра са почетком у 17 часова у кафеу „Енигма“ одржан је први хуманитарни ПАБ КВИЗ у организацији Канцеларије за младе и поменутог кафића. 
ПАБ КВИЗ је осмишљен за међусобно дружење, забаву и ширење знања у различитим областима. Учесници квиза били су подељени у тимове који су били састављени од 2 до 4 играча. Питања из опште информисаности низала су се на видео-биму, а такмичари су преко својих мобилних, телефона који су имали улогу тастера, давали тачне или пак нетачне одговоре. Бодовали су се тачност и брзина одговора, али никоме није било нелагодно, јер је квиз анониман. Морамо похвалити такмичаре, јер је већина знала све одговоре. 
Овај квиз имао је хуманитарни карактер, па се само учешће у квизу наплаћивало 400 динара по учеснику. Вече је било посвећено Крсту Рашковићу, момку из Мрчајеваца који са својом породицом живи у нехуманим условима, без струје у кући, а аутор је око тринаест хиљада песама. Крсто је присуствовао хуманитарној вечери и присутнима је представио неколико својих песама у знак захвалности. 

Фото: Канцеларија за младе Чачак


Учесницима смо поред захвалница за учешће обезбедили симболичне награде како би понели понеку успомену са догађаја. Награде смо обезбедили захваљујући пријатељима овог догађаја, а оне су биле: – 2 карте за „Бескомпромисни станд ап шоу“ који се одржава 23. новембра од 20 часова у сали Градске библиотеке- 2 карте за концерт Војажа и Газда Паје који се одржава 26. новембра у 20 часова у спортској хали „Младост“ у Чачку- 2 ваучера за фризерски салон „Hair fashion“- 4 карте за утакицу КК Борац – Морнар која се одржава 26. новембра од 16 часова- 7 књига .

Фото: Канцеларија за младе Чачак


Победници квиза, тим „Хркљуш 2“ имали су прилику да изаберу награде, док су остали добитници изабрани случајним избором, извлачењем из „шешира“. Захваљујемо се свим донаторима и позивамо вас да присуствујете овим догађајима у нашем граду. Велику захвланост још једном исказујемо нашим изузетним сарадницима из кафеа „Енигма“ који су омогућили да млади, хумани такмичари уживају у пријатном амбијенту и атмосфери овог кафића. 
Током хуманитарне вечери прикупљено је 27.850 динара који ће бити прослеђени Крсту Рашковићу и његовој породици. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.