Ivanjica Region

Основна школа „Кирило Савић“: ОБЕЛЕЖЕНО 25 ГОДИНА УСПЕШНОГ РАДА

ОБЕЛЕЖЕНО 25 ГОДИНА УСПЕШНОГ РАДА

Основна школа „Кирило Савић“ у насељу Црњево обележила је прошле седмице четврт века постојања и успешног рада. За то време израсла је у озбиљну васпитно-образовну установу следећи пут науке, знања и образовања чувеног Ивањичанина чије име носи.

(фото: Ј.С.)

У години јубилеја броји 644 ученика у матичној школи и издвојеним одељењима у Лукама, Осоници и Будожељи и 85 запослених. Из године у годину постижу све запаженије резултате, а како је на свечаности истакла директорка Невенка Милошевић, посебно је била успешна прошла година са 17 учесника државних такмичења. То је резултат једног посвећеног тимског рада.

(фото: Ј.С.)

-Поносни смо на школу и ученике али и на родитеље са којима имамо изузетну свакодневну сарадњу. Наша школа је израсла у озбиљну васпитно- образовну установу. Доста смо тога  унапредили у последњих пет година. Двориште је потпуно реконструисано, школа дигитализована, осавремењена кабинетска настава коју држе стручни наставници. Следи санација свих санитарних блокова. Тежимо раду у једној смени па смо урадили пројекат за надоградњу дела школе. За ову прилику смо урадили и рељеф Кирила Савића који је постављен на улазу у школу, макету установе и летопис. Јубилеј обележавамо под слоганом „Школа као бајка“ јер се у њу радо долази и ту се догађа чаролија јер смо посвећени послу кога радимо од срца.

На свечаности су додељене награде најуспешнијим ученицима на литерарном и ликовном конкурсу и пензионисаним радницима.

                                                                                                         Ј.С.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.