Grad

OTVORENO IGRALIŠTE I TERETANA NA OTVORENOM U AVENIJI 1

Danas je u naselju Avenija 1 otvoreno dečje igralište u čijem sklopu se nalazi i teretana na otvorenom, tako da su stanovnici tog dela Čačka dobili uređen i bezbedan prostor u kome mogu da na kvalitetan način provode svoje slobodno vreme i razvijaju zdrave životne navike.  

Cilj nam je da pokrijemo celokupnu teritoriju grada ovakvim sadržajima, jer je ulaganje u najmlađe najbolja investicija i zato ćemo nastaviti sa tom praksom kako bi im obezbedili zdravo i pravilno odrastanje. Sledeće što imamo u vidu je igralište u Atenici – rekla je zamenica gradonačelnika Milica Dačić.

Po rečima Dragane Đorđević, vaspitačice u vrtiću “Sunce”, izgradnjom ovog igrališta deca iz ovog i vrtića “Bambi” su dobila prostor u kome mogu da provode više vremena, da kroz igru razvijaju svoje motoričke aktivnosti, da se druže, socijalizuju.

Planom i programom poslovanja SC “Mladost” za ovu godinu bila je predviđena izgradnja dva dečja igrališta. Pored ovog, u najskorije vreme završićemo i igralište na Alvaxinici. Svakodnevna slika sa ovog igrališta pokazuje da smo uradili pravu stvar, jer je ono puno dece, ali i starijih, jer je izgrađena i teretana na otvorenom – izjavio je Miloš Stevanić, direktor SC “Mladost”.

V. D. 

One thought on “OTVORENO IGRALIŠTE I TERETANA NA OTVORENOM U AVENIJI 1

  1. Onda napravite igralište u vrtiću, a ne ovako da svi ostali dolaze, skaču po toboganima, galame i igraju fudbal do posle ponoći, pa od buke ne može da se živi. O javnom WC-u ispod okolnih terasa i prozora da i ne govorim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.