Grad

PAREZANOVIĆ: MOŽDA NEKO NEODGOVORAN ZAGAĐUJE MORAVU

Kako je rekao narodni poslanik Marko Parezanović, ono što ga najviše pogađa oko trenutno najaaktuelnije teme u gradu – zagađenja Morave, jesu priče da se neko štiti i da se sve zna.

-Nemamo razlog nikoga da štitimo. To je naša reka, mi se tu kupamo i nikome nije interes da bilo kavo zagađenje postoji. Ono što me plaši i nisam siguran da možemo da iskontrolišemo do kraja je neodgovornost pojedinaca, jer koliko god se trudili da imamo ljude koji dežuraju na određenim lokacijama i da postavljano kamere na različitim mestima, uvek negde neko ko je neodgovoran može nešto da izruči u Moravu, da se to nešto pojavi na kupalištu i da mi nemamo pojma odakle je to došlo. To je nešto što me plaši, a što mislim da se ranije dešavalo. Ako smo uspeli da maksimalno smanjimo ono što dolazi iz Lupnjače, a onda nam se pojave mrlje sa nekih drugih lokacija, onda postoji mogućnost i tako nešto da se desi – izrazio je sumnje Parezanović.

On je zahvalio i Kompaniji „Sloboda“, jer su, kako je rekao, mesecima vršili strahovit pritisak na njih da imaju mnogo ozbiljniji pristup.

-Mislim da su oni stvarno dali maksimum što je bilo do njih i da ćemo doći u situaciju da za par nedelja voda koja dolazi iz „Slobode“ bude nikada čistija – rekao je Parezanović.

Narodni poslanik je izrazio nadu da će kupališna sezona početi u narednih desetak dana, ali je naglasio i da kako je rekao gradonačelnik Čačka, to će biti samo kada ZZJZ svojim analizama potvrdi da je voda bezbedna.

I. M.

One thought on “PAREZANOVIĆ: MOŽDA NEKO NEODGOVORAN ZAGAĐUJE MORAVU

  1. E koje gluposti ja procitah! Covece shvatas li ti da si vlast (ti i tvoja stranka na vlasti) i da ti je dat mandat da radis za narod! Tvoje je da ne dozvolis unistavanje reke i zagadjivanje sredine u kojoj zivimo. Tvoje je da nadjes odgovorne i da sprecis da to dalje rade. Tvoje je i da polazes pred narodom racune za ono sto radis a ne da pricas nebuloze i skreces sa teme. Shvatras li ti ograniceni covece i tvoji ograniceni partijski drugovi da ste vi najgora moguca vlast koju smo ikad imali! To sto malo okrecite i vizuelno sredite nije dovoljno da se zamazu oci narodu zbog mahinacija koje pravite. Tako cete lepo da polozite racune jednog dana za ovo sto radite! Sram vas bilo nesposobnjakovici!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.