Aktuelno Dragačevo Obrazovanje Region Sport

ПЕХАР ЗА ЕКИПУ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ „ДРАГАЧЕВО” НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У ФУТСАЛУ

Екипа Средње школе „Драгачево” победник је Окружног такмичења омладинаца у футсалу, које је одржано 28. марта 2024. године у Чачку.

У првој утакмици екипа Средње школе „Драгачево” била је боља од својих вршњака из Горњег Милановца. У финалној утакмици дошао је до изражаја јак тимски дух и неоспоран квалитет који момци из Гуче и Лучана имају, па је убедљивим резултатом 9:2 савладана екипа Техничке школе из Чачка.

Још једном се показало да поред квалитета, јаке мотивације, изграђене тимске игре, јак тимски дух, слога и борба до последње секунде дају превагу и воде до успеха.

Средњу школу „Драгачево” представљали су: Александар Рацић, Алекса Бошковић, Алекса Шајиновић, Павле Чакаревић, Михаило Тодосијевић, Лука Лакићевић, Вукашин Митровић, Ђорђе Маринковић, Марко Станојевић, Дејан Милошевић и Дарко Милошевић.

Екипу је припремао и водио професор Милутин Поповић.

Постигнути резултат екипу Средње школе „Драгачево” води у наредни круг такмичења, на Међуокружно такмичење које је пут до Републичког такмичења, чему ови сјајни момци теже и чему се надају.

Све честитке за постигнути успех уз жељу да успех понове и на наредним такмичењима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.