Sport

ПОЧЕЛА ПРОДАЈА СЕЗОНСКИХ И ПОЈЕДИНАЧНИХ УЛАЗНИЦА ЗА УТАКМИЦЕ КК „БОРАЦ“

Данас је почела продаја сезонских улазница за овогодишње такмичење у АБА 1 лиги. Оне ће важити и за сусрете Суперлиге, све до полуфиналне серије доигравања домаћег првенства. Цена је 8.000 динара.

Продајно место је портирница клуба, улаз од стране бункера. Радно време до суботе је од 10 до 20 часова. У недељу ће бити отворена од 10 до 14 часова.

Ко жели да купи само улазницу за предстојећи сусрет са „Цедевита Олимпијом“ то може учинити у петак на благајни Дома културе од 10 до 20 часова. На билетарници КК „Борца“ од 10 до 20 сати у петак и суботу, док ће у недељу билетарница радити од 10 до 14 сати. Цена карте за овај сусрет је 600 динара.

За гледаоце ће бити отворен главни улаз, као и онај са стране бедема. Број посетилаца је ограничен и биће дозвољено седење на само посебно означеним седиштима. Сви посетиоци ће бити дужни да носе маске.

Председник „Борца“ Предраг Пантовић је позвао љубитеље кошарке у нашем граду да куповином сезонских карата помогну свој клуб.

– Локална самоуправа је обезбедила око 45 одсто неопходних средстава за нормалан рад клуба. Очекујемо да продајом карата зарадимо још 15 одсто, док је остатак прикупила Управа захваљујући спонзорствима – рекао је Пантовић.

ФОТО: ЛЕЈЧА

Извор: Кошаркашки клуб „Борац“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.