Ivanjica Region

ПОНОВО СЕ ПРОДАЈЕ КОМПЛЕКС „ВЕЛЕФАРМА“ У ПРИЛИКАМА

-Комплекс у Приликама (фото: Г. Ћосовић)

Стечајни управник београдског „Велефарма“ ад огласио је продају имовине ове фирме у Ивањици, Kумодражу и Kраљеву путем јавног прикупљања понуда. Рок је 31. август.

Комплекс у Приличком пољу бб уз локални пут Ивањица- Ариље је по шести пут понуђен на продају и уједно је најскупља целина. Чине га пословна зграда са галеријским делом површине 2.073 м2 као и земљиште укупне површине 30 ари и 67 м2.

Процењена вредност наведене имовине износи 113,9 милиона динара. Али, она није минимално прихватљива вредност, нити је на други начин обавезујућа за понуђача приликом одређивања висине понуде.

Право учешћа имају сва правна и физичка лица која до 25. августа откупе продајну документацију по цени од  100.000 динара увећану за ПДВ и до 29. августа уплате депозит за учешће у продајном поступку у износу од 22.787.256,89 динара.

Затворене понуде достављају се на адресу “Велефарм” АД Холдинг Компанија Београд у стечају, Ул.Војводе Степе 414 а, Београд до 31. августа у 10 часова. Јавно отварање понуда је истог дана у подне. За купца ће бити проглашен понуђач који је дао највећу ценовну писану понуду.

                                                                                                                       Ј.С.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.