Proslava 8. marta u MZ „3. decembar“

Na Dan žena, 8. mart, u prostorijama Mesne zajednice „3. decembar“ održana je proslava za starije pripadnice lepšeg pola, članice ove MZ. Proslavu su organizovali Udruženje penzionera i Savet MZ „3. decembar“, a pomogli Patronažna služba Doma zdravlja i Crveni krst. Uz muzičare, KUD „Srpski Jelek“ i zakusku, prisutne dame dobile su karanfile, kao i čestitke koje su delili osnovci. Đorđe Jovanović, predsednik Saveta MZ „3. decembar“ rekao je da je ponosan što je ova Mesna zajednica dokazala da misli na svoje penzionere.

2
Ispred Grada, ovoj manifestaciji je prisustvovala Slavica Dragutinović, članica Gradskog veća, koja je svim članicama lepšeg pola čestitala 8. mart i naglasila da je vreme da se podsetimo nekih pravih vrednosti.

1
– Osmi mart bi trebalo da je svaki dan našim ženama, pogotovu, što je ovo vreme takvo kakvo je. I ekonomski i u svim ostalim pogledima naša žena nosi jedan veliki teret i trudi se da ga stojički podnosi, što i čini. Dok je nama ovakvih žena, ovakvih majki, sestara supruga, mi ne treba da se plašimo za našu budućnost – rekla je članica Gradskog veća. Ovoj manifestacije se pridružilo i Udruženje dijabetičara, pa su kasnije zaposleni u Patronažnoj službi omogućili preventivni pregled zaposlenima.

3

4

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.