Grad

PROSLAVA KAO VETAR U LEĐA ZA NOVE POBEDE

Udruženje navijača Košarkaškog kluba Borac priredilo je sinoć na gradskom trgu u Čačku prigodnu proslavu povodom nedavnog ulaska kluba u ABA 1 Ligu. Pored brojnih navijača, proslavi su prisustvovali igrači, članovi uprave, kao i nekadašnji igrači i treneri Borca.

Košakraš Borca Nenad Narandžić, kaže za agenciju MNA da su od početka on i njegovi saigrači, kao i stručni štab gajili ambicije i verovali u svoj rad.

“Trenirali smo naporno i krivo nam je što proslave titule nije bilo na pravi način, u hali sa podizanjem pehara, ali i ova je proslava fantastična. Poslednjih nekoliko sezona falio nam je taj jedan korak i to smo supeli ove sezone da uradimo i zasluženo smo u ABA ligi”, izjavio je Narandžić.

Smatra da će im ulazak u ABA ligu biti dodatni vetar u leđa i da će naredne sezone opravdati ukazano poverenje.

“Bićemo konkurent svakoj ekipi, naročito u Čačku”, poručio je Narandžić.

Narandžić koji nije poreklom iz Čačka izrazio je zadovoljstvo organizacijom proslave.

“Drago mi je zbog svih Čačana, nadam se da svi slavimo jedan veliki uspeh Borca i da je vraćen tamo gde je pripadao”, istakao je on.

Šef stručnog štaba Marko Marinović kaže da se vratio kući sa jednim ciljem, a to je da vrati Borac tamo gde pripada i gde mu je mesto.

“Mi smo to ispunili i na nama je da tu ostanemo duže. Nadam se da će te svaku utakmicu ispuniti i da će hala uvek biti puna”, rekao je Marinović.

Pre dve godine smo uspeli da zacrtamo jedan cilj i uspeli smo u tome vratili smo Borac tamo gde pripada i sigurno nećemo stati na tome, naglasio je prvotimac Borca Uroš Čarapić.

Direktor KK Borac Marko Ivanović zahvalio se klubovima koji su glasali da Borac i Split dobiju posebnu pozivnicu za ulazak u ABA ligu.

“Borac je tokom sezone dominirao, ali zbog cele situacije sa korona virusom nismo mogli da to potvrdimo na terenu. Neko je procenio ono što smo radili kao klub 75 godina i smatram da je to bila najprikladnija odluka”, rekao je Ivanović.

On se zahvalio i zahvali Udruženju navijača Košarkaškog kluba Borac na izvanrednoj proslavi.

“Žao mi je što na poslednjim utakmicama, sa Vojvodinom u Košarkaškoj ligi Srbije i Novim Pazarom u ABA 2 ligi, publika nije mogla da prisustvuje, tako da nismo mogli da proslavimo na terenu”, istakao je Ivanović.

Zamenik predsednika Udruženja navijača Košarkaškog kluba Borac, Petar Munitlak, kaže da je potvrđeno da bez velikog truda, znoja i zalaganja nama uspeha.

“Vašom podrškom i ovom proslavom daćemo vetar u leđa našem voljenom klubu u nove pobede”, zaključio je Munitlak.

Na kraju proslave priređeni su bakljada i vatromet.

Izvor: MNA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.